Ένα συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένας φοιτητής από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, ο οποίος προετοιμαζόταν για την εισαγωγή στην ιατρική, κρύβει ένα μαχαίρι πίσω από την πλάτη του, καθώς περπατά στην εξώπορτα της μητέρας του πριν τη μαχαιρώσει πάνω από 70 φορές.

Ο 21χρονος Εμάνουελ Εσπινόζα κατευθυνόταν σε μια οικογενειακή εκδήλωση για τον παππού του, όταν η μητέρα του, Ελβία Εσπινόζα, 46 ετών, τον ρώτησε αν θα έμενε στο σπίτι της δύο ώρες νότια του Ορλάντο για το Σαββατοκύριακο.

Το νέο σοκαριστικό βίντεο δείχνει τον 21χρονο να φοράει ένα ζευγάρι σκούρα γυαλιά ηλίου, ένα τζιν και ένα μπλε πουκάμισο, καθώς περπατάει χαλαρά μέχρι την εξώπορτα της μητέρας του περίπου στις 2 μ.μ. το Σάββατο.

Ενώ περπατάει, φαίνεται να κρύβει κάτι στο αριστερό του χέρι και, όταν φτάνει στην πόρτα, το βίντεο αποκαλύπτει ότι κρατάει ένα μαχαίρι.

Ο Εσπινόζα προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα πριν τον υποδεχτεί τελικά η ανυποψίαστη μητέρα του.

Ο σερίφης της κομητείας Πολκ δήλωσε ότι ο Εσπινόζα άκουγε το «No Church In the Wild» των Jay Z και Kanye West, καθώς πλησίαζε το σπίτι και ότι «όρμησε μέσα και άρχισε να τη μαχαιρώνει» τη στιγμή που εκείνη άνοιξε την πόρτα.

«Ήξερε πού να τη μαχαιρώσει για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα λόγω των μαθημάτων που είχε κάνει», εξήγησε.

«Έχουμε ένα άλλο ηχητικό υλικό που δεν πρόκειται να παίξουμε από το εσωτερικό του σπιτιού, όπου η μητέρα του φωνάζει “Μάνι, Μάνι, Μάνι” (σ.σ. το χαϊδευτικό όνομα του γιου της) και δεν λέει ούτε μία λέξη. Τη μαχαίρωσε πάνω από 70 φορές».

Ο σερίφης αποκάλυψε ότι ο Εσπινόζα είχε πει ότι, ενώ αγαπούσε τη μητέρα του, ήταν θυμωμένος μαζί της και «ήθελε να τη σκοτώσει εδώ και χρόνια» και τελικά το έκανε πράξη.

«Καθώς προσπαθούσε να σηκωθεί από το πάτωμα, τη μαχαίρωσε κι άλλο», ομολόγησε. «Είπε ότι παρατήρησε ότι τα χέρια της εξακολουθούσαν να κινούνται και έτσι τη μαχαίρωσε κι άλλο».

Στη συνέχεια, ο Εσπινόζα είπε στους ντετέκτιβ στην ομολογία του ότι είχε κόψει το χέρι του, ενώ μαχαίρωνε τη μητέρα του. «Και καθώς στεκόταν στον νεροχύτη της κουζίνας και έπλενε τον εαυτό του και το μαχαίρι, ήθελε να ζητήσει από τη μητέρα του φάρμακο για το κόψιμο στο χέρι του. Αλλά παρατήρησε ότι ήταν νεκρή».

Εκείνη τη στιγμή, αμέσως μετά τη φρικτή δολοφονία, ο Εσπινόζα κάλεσε το 100 και ομολόγησε την τραγωδία που είχε εκτυλιχθεί.