Απολύθηκε μετά τη διαρροή γυμνών βίντεο από ιστοσελίδα ενηλίκων στο αφεντικό του. Ο πρώην μετεωρολόγος της Νέας Υόρκης αποκάλυψε τώρα ότι κάνει μια «σκληρή επανεκκίνηση» στη ζωή και την καριέρα του και εξακολουθεί να προβλέπει τον καιρό.

Ο πρώην μετεωρολόγος του NY1 Erick Adame έκανε ένα «αναγκαίο» διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Νοέμβριο και έκτοτε έχει μετακομίσει σε κάποιους φίλους του στις Συρακούσες, καθώς ελπίζει να σταθεί ξανά στα πόδια του και να βρει μια δουλειά πλήρους απασχόλησης μετά τη ντροπιαστική δημόσια απόλυσή του από το δίκτυο το 2022.

«Κάνω ένα βήμα πίσω, μπορώ να εκπνεύσω, το οποίο είναι απίστευτα φοβερό, κοιμάμαι λίγο και έχω μια νέα δουλειά μερικής απασχόλησης εδώ», δήλωσε ο Adame, χαμογελώντας και πίνοντας ένα ποτήρι κόκκινο κρασί σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του στο Instagram το Σάββατο.

Ο Adame δήλωσε ότι έφυγε από τη Νέα Υόρκη πριν από περίπου ένα μήνα. Δούλεψε σε διάφορες θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης -συμπεριλαμβανομένης μιας δουλειάς ως ταχυδρόμος με την USPS και αναπληρωτής δάσκαλος στο Μπρονξ- ωστόσο αποφάσισε ότι η πόλη ήταν απλώς απλησίαστη για κάποιον που δεν εργαζόταν με πλήρη απασχόληση.

Στις Συρακούσες, όπου, όπως είπε, έζησε για περίπου 10 χρόνια και τις θεωρεί «σπίτι» του, «κάνει αιτήσεις για δουλειά και ελπίζω ότι θα συμβεί σύντομα». «Μπορεί να μην είναι στην τηλεόραση, μπορεί να είναι κάτι άλλο – δοκιμάζουμε λίγο απ’ όλα – αλλά μια δουλειά πλήρους απασχόλησης θα ήταν ιδανική», είπε, προσθέτοντας ότι δεν ξέρει τι θα φέρει το μέλλον, σύμφωνα με τη New York Post.

Ο ίδιος αποκαλεί τη μετακόμιση «μια σκληρή επανεκκίνηση – απλά ξεκινάω από την αρχή, νέο μέρος, νέα πάντα, επικεντρώνομαι μόνο σε μένα». Ο Adame είπε ότι άρχισε να πηγαίνει ξανά στο γυμναστήριο και να φροντίζει τον εαυτό του ψυχολογικά.

Η ανάπαυλα έχει δώσει στον Adame χρόνο να δουλέψει πάνω στην εφαρμογή καιρού του που μετράει ένα χρόνο ζωής – Weather with Erick – την οποία αποκάλεσε «έργο πάθους».

Ο υποψήφιος για Emmy μετεωρολόγος του Spectrum News NY1 απολύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022, αφού κάποιος προώθησε στον εργοδότη του φωτογραφίες και βίντεο του από έναν ιστότοπο για ενήλικες.

Ο Adame δήλωσε σε συνέντευξή του μήνες αργότερα ότι πιστεύει πως ένας μυστηριώδης ηδονοβλεψίας απέκτησε εμμονή με τη διανομή γυμνών εικόνων του σε μια προφανή προσπάθεια να τον φέρει σε δύσκολη θέση σε μια περίπτωση πορνογραφικής εκδίκησης.