Οι γονείς στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ είναι τρομοκρατημένοι από τις εικόνες που δείχνουν ένα κορίτσι της πέμπτης τάξης που χτυπάει ένα εξάχρονο αγόρι, ενώ βρισκόταν σε σχολικό λεωφορείο. Τα πλάνα που τραβήχτηκαν με κινητό τηλέφωνο δείχνουν τη μαθήτρια να ρίχνει γροθιές στον μικρότερο μαθητή του δημοτικού σχολείου Ballard κατά τη διάρκεια της απογευματινής διαδρομής προς το σπίτι με το σχολικό λεωφορείο στις 4 Μαρτίου.

Οι μαθητές ακούγονται αρχικά να διαπληκτίζονται και να βρίζουν ο ένας τον άλλον.

Ο καυγάς τους λέγεται ότι ξεκίνησε αφού το αγόρι προσπάθησε να ρίξει κάτω το τηλέφωνο του κοριτσιού από τα χέρια του.

Η κατάσταση σύντομα ξέφυγε, καθώς η νεαρή κοπέλα σηκώθηκε από τη θέση της και άρχισε να χτυπάει το αγόρι στο κεφάλι.

Μια μαθήτρια ακούγεται να γελάει καθώς η κοπέλα με το κόκκινο μπουφάν επιτίθεται στο αγόρι και την ενημερώνει ότι ο πισινός της είναι στην κάμερα.

Σε κάποιο σημείο του βίντεο, το αγόρι ακούγεται να φωνάζει στην επιτιθέμενη να σταματήσει, αλλά γρήγορα αρχίζει ξανά να τη βρίζει.

Το κορίτσι με το κόκκινο μπουφάν φαίνεται στη συνέχεια να επιτίθεται και πάλι στο αγόρι, ενώ στο βάθος γελάει ο βιντεογράφος.

Από τότε που το βίντεο έγινε viral, οι γονείς ανησυχούν για την ασφάλεια των παιδιών τους και κάποιοι ισχυρίζονται μάλιστα ότι και άλλα παιδιά έχουν αναφέρει διαπληκτισμούς με το νεαρό κορίτσι, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το σχολείο επισημαίνεται ότι την ώρα του καβγά δεν υπήρχε συνοδός στο λεωφορείο, επομένως ο μόνος ενήλικος που ήταν παρών ήταν ο οδηγός του.

Όπως ορίζει το πρωτόκολλο ασφαλείας, όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά ο οδηγός πρέπει να σταματήσει το σχολικό σε ένα ασφαλές σημείο για να παρέμβει, ωστόσο αυτό δεν είναι πάντα εφικτό και η παρέμβαση μπορεί να καθυστερήσει. «Έχουν ληφθεί άμεσα μέτρα σε σχέση με το περιστατικό και συνεργαζόμαστε με την τοπική αστυνομία, ενώ έχει ξεκινήσει και πειθαρχική διαδικασία» συμπληρώνει η ανακοίνωση.