Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και περισσότεροι από 20 άλλοι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς κοντά στην παρέλαση του Super Bowl στο Κάνσας Σίτι στις ΗΠΑ. Βίντεο δείχνει ανθρώπους να τρέχουν να καλυφθούν και έντονη αντίδραση της αστυνομίας καθώς τελείωνε ο εορτασμός για το Super Bowl. Ορισμένοι παίκτες των Kansas City Chiefs βρίσκονταν ακόμη στη σκηνή όταν εκτυλίχθηκε το χάος.

Περίπου 800 αστυνομικοί εργάζονταν στην εκδήλωση, με την οποία γιορτάστηκε ο τέταρτος τίτλος των Chiefs του Κάνσας Σίτι στο NFL.

Ένα ακόμη βίντεο δείχνει οπαδούς των Kansas City Chiefs να επιτίθενται σε έναν από τους ενόπλους που φέρεται να άνοιξε πυρ. Τον έριξαν στο έδαφος καθώς εκατοντάδες έτρεχαν να σωθούν.

Όλα έγιναν στο τέλος της πανηγυρικής παρέλασης στο Κάνσας για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό Super Bowl (τον τελικό του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου) από την ομάδα των Kansas City Chiefs.

Ο δήμαρχος του Κάνσας Σίτι ενημέρωσε πως όλα τα μέλη της αποστολής των Kansas City Chiefs – συμπεριλαμβανομένων αθλητών, προπονητών και λοιπού προσωπικού – είναι ασφαλή.

Η τοπική αστυνομική διεύθυνση ανακοίνωσε πως δύο ύποπτοι, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν όπλα, προσήχθησαν και ανακρίνονται.