Άδοξα έληξε ο γάμος μεταξύ δύο θετών αδερφών που παντρεύτηκαν από έρωτα, γιατί το ζευγάρι χώρισε ένα χρόνο μετά, με τους γονείς τους να δίνουν μάχη, ώστε να σμίξουν ξανά.

Η 24χρονη Matilda Ericksson και ο 28χρονος Samuli αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, λόγω προσωπικών ζητημάτων, αλλά θα μείνουν καλοί φίλοι, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης στο μέλλον.

«Ήταν πολύ τραυματικό να χωρίσουμε, αλλά εξακολουθούμε να βλεπόμαστε σε οικογενειακές εκδηλώσεις. Οι γονείς μας σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν για τον χωρισμό. Αλλά παραμένουμε καλοί φίλοι», είπε η γυναίκα, σύμφωνα με την The Sun.

Η γνωριμία στο πάρτι και τα φιλιά στο τζακούζι

Η Matilda γνώρισε τον Samuli σε πάρτι που διοργάνωσε η μητέρα της, όπου κάλεσε τον πατέρα του για να ανακοινώσουν τη σχέση τους. Οι δύο νέοι ήρθαν κοντά και πέρασαν το βράδυ μαζί, χωρίς να συμβεί κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

Για λίγο καιρό έχασαν επαφή και συναντιόντουσαν μόνο σε οικογενειακές εκδηλώσεις, μέχρι που παντρεύτηκαν οι γονείς τους. Μετά τον γάμο, αποφάσισαν να έρθουν πιο κοντά και ξεκίνησαν να βγαίνουν, αλλά σε φιλικό πλαίσιο.

Μια φορά όμως, πήγαν για διακοπές στο σπίτι των γονιών και μπήκαν μαζί στο τζακούζι, όπου ξεκίνησαν να φιλιούνται. Έκτοτε, έκαναν σχέση και λίγους μήνες μετά αρραβωνιάστηκαν και στη συνέχεια παντρεύτηκαν.

Ο γονείς διαφώνησαν με τη σχέση, αλλά τελικά την υποστήριξαν, επειδή διέκριναν τον κεραυνοβόλο έρωτα ανάμεσα στους νέους. Το ζευγάρι πέρασε έναν ευτυχισμένο χρόνο μαζί, αλλά αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους.

Εντούτοις, οι γονείς δεν έχουν αποδεχθεί το γεγονός και κάνουν ότι μπορούν να σμίξουν ξανά τα παιδιά τους, παρότι το καθένα βρίσκεται σε σχέση πλέον, με τη μητέρα της κοπέλας να θεωρεί πως ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλον.