Άδοξα και επεισοδιακά έληξε ο γάμος μιας γυναίκας που ήταν μαζί με τον πρώτο της σοβαρό έρωτα, αφού ο άνδρας ήταν δίγαμος και συνελήφθη, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί, αλλά να γλιτώσει τελευταία στιγμή τη φυλακή.

Η 38χρονη Patience Lucas έδωσε συνέντευξη στην The Sun, ανέφερε ότι το 2005 σε ηλικία 18 ετών γνώρισε τον 53χρονο Randolph Edge. «Όλοι τον αποκαλούσαν “θρύλο” και μόλις τον είδα μαγνητίστηκα. Νόμιζα πως ήταν ο “τέλειος” άνδρας και μετά από μερικά κομπλιμέντα, δεν μπορούσα να αντισταθώ», είπε χαρακτηριστικά.

Σύντομα ήταν σε σχέση και μετά από ένα χρόνο της έκανε πρόταση γάμου, ενώ πήγαν ταξίδι του μέλιτος στην Γκραν Κανάρια. Εντούτοις, ο Randy έλειπε σε ταξίδια τρεις έως τέσσερις ημέρες την εβδομάδα, γιατί εργαζόταν ως οδηγός φορτηγού.

Μια μέρα λοιπόν, η αστυνομία την ενημέρωσε πως ο γάμος είναι άκυρος και ότι ο σύζυγος συνελήφθη, επειδή ήταν δίγαμος. «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήταν με την πρώτη σύζυγο που παντρεύτηκε πριν πέντε χρόνια, όταν τον συνέλαβαν. Οι αρχές τον κατάλαβαν, επειδή είχε φωνάξει κατά λάθος τους ίδιους καλεσμένους στους δύο γάμους», είπε η Patience.

Χέρια παντρεμένου ζευγαριού

Ο πρώην σύζυγος λοιπόν, κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο, αλλά καταδικάστηκε μόνο σε 100 ώρες κοινωνικής εργασίας και απέφυγε φυλακή περίπου 10 ετών, αφού οι δύο σύζυγοι τον υπερασπίστηκαν στη δίκη.

Η γυναίκα προχώρησε στη ζωή της και λίγα χρόνια μετά ξεκίνησε να μιλάει με τον Randolph, καθώς χώρισε οριστικά την πρώτη σύζυγο. Σε μια προσπάθεια να βρει τη δύναμη να τον συγχωρέσει, του παραχώρησε με ενοίκιο ένα σπίτι και ξεκίνησε να τον φροντίζει, όταν αρρώστησε σοβαρά.

Τελικά, ο άνδρας πέθανε το 2018 από ανακοπή και μετά από λίγο καιρό η γυναίκα γνώρισε τον τωρινό της σύζυγο, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά και έχουν παντρευτεί, ευτυχώς χωρίς να είναι κάποιος δίγαμος.