Μια γυναίκα έγινε μητέρα για πρώτη φορά σε ηλικία 16 ετών και μέχρι τα 35 της απέκτησε συνολικά 12 παιδιά από τρεις διαφορετικούς άνδρες, ενώ τώρα θα γίνει γιαγιά, αφού περιμένει να υποδεχτεί το πρώτο εγγόνι της.

Η Britni Church γέννησε την κόρη της Crizman Shaye σε ηλικία 16 ετών και με τον πρώτο σύζυγο απέκτησε άλλα τέσσερα παιδιά, τους Jordan, Caleb, Jace και την Cadence. Μετά από κάποια χρόνια πήραν διαζύγιο και σύμφωνα με την The Sun το 2012 έμεινε απροσδόκητα έγκυος στο έκτο παιδί της, την Jesalyn.

Έπειτα, το 2014 γνώρισε τον τωρινό της σύζυγο Chris και απέκτησαν έξι παιδιά, μεταξύ των οποίων και τρίδυμα.

Πλέον, ετοιμάζεται να γίνει γιαγιά από την πρώτη κόρη της Crizman, καθώς σε ηλικία 19 ετών είναι έγκυος. Μάλιστα, φροντίζει να δημοσιεύει βίντεο στο TikTok με την πρόοδο της εγκυμοσύνης της κόρης της, ενώ περιγράφει συχνά και τη ζωή της, όπως ότι ξοδεύει 267 ευρώ την εβδομάδα σε ψώνια για να καλύψει τις βασικές ανάγκες των συνολικά 14 μελών της οικογένειας.

Εντούτοις, αρκετοί διαφωνούν με τις επιλογές στη ζωή της και το γεγονός ότι υποστηρίζει άφοβα την εγκυμοσύνη, ειδικά σε τόσο νεαρές ηλικίες, σαν «να είναι μια απλή υπόθεση».

«Τα παιδιά φέρουν ευθύνη, δεν τα φέρνεις στον κόσμο, γιατί δεν έχεις να κάνεις κάτι» και «η οικογένεια σου πρέπει να μάθει τι είναι το προφυλακτικό», ήταν μόνο μερικά αρνητικά σχόλια.

Ωστόσο, ορισμένοι υποστήριξαν τις επιλογές της και ανέφεραν πως «τα παιδιά χρειάζονται αγάπη για να μεγαλώσουν» και ότι οι υπόλοιπες αντιρρήσεις αποτελούν «κοινωνικά στερεότυπα».

@ourlargefamilylife

Replying to @Star0000 its hard to explain..but no I didnt think id have 12. #bigfamily #largefamily #cheaperbythedozen

♬ original sound – Britni Church