Μια δημιουργός περιεχομένου και streamer video games από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ πέτυχε τον σκοπό της να γίνει viral καθώς επισκέφθηκε γυμναστήριο φορώντας «κολάν» φτιαγμένο από body painting με θαμώνα του γυμναστηρίου να αντιδρά λέγοντάς της πως αυτή δεν είναι η κατάλληλη εμφάνιση, ενώ βάζει σε κίνδυνο και την υγεία των ατόμων που γυμνάζονταν εκεί.

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα η γυναίκα ζήτησε συγγνώμη με κοροϊδευτικό τρόπο, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε στα social media για την «ενδυματική» επιλογή της, η οποία χρειάστηκε πέντε με έξι ώρες για να βαφτεί στο σώμα της.

Συγκεκριμένα, η Νάταλι Ρέινολντς αποφάσισε να πάει στο γυμναστήριο φορώντας body painting και αφού δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια με το βίντεό της να κάνει το γύρο του διαδικτύου και να δημοσιεύεται σε πλατφόρμες σημαντικών διεθνών ΜΜΕ, ανέφερε: «Έκανα ένα σημαντικό και συνεχόμενο λάθος κρίσης και δεν περιμένω να με συγχωρέσετε», ανέφερε χαρακτηριστικά η 25χρονη streamer και influencer. «Είμαι απλά εδώ για να ζητήσω συγγνώμη», συνέχισε.

Η παρατήρηση για την εμφάνισή της

Η Ρέινολντς που έχει σχεδόν 2,5 εκατομμύρια followers στο TikTok και χιλιάδες άλλους σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου προωθεί το περιεχόμενό της, προσεγγίστηκε από ένα άτομο που γυμναζόταν ο οποίος της έκανε παρατήρηση για την εμφάνισή της σημειώνοντας πως ήταν απρεπής. «Αν δεν φοράτε ρούχα, θα πρέπει να φύγετε από εδώ κυρία μου», της είπε, ενώ εκείνη του απάντησε: «Μα φοράω ρούχα».

Ο άνδρας έπειτα πρόσθεσε: «Δεν είναι σωστό… Εργάζομαι στη βιομηχανία του θεάματος αρκετά χρόνια ώστε να ξέρω τι συμβαίνει…» πρόσθεσε ο άνδρας που επιπλέον είπε πως δεν θα έπρεπε να κινηματογραφεί μέσα στο γυμναστήριο.

Το βίντεο προκάλεσε πολλά σχόλια σχετικά με τη συμπεριφορά της Ρέινολντς που χαρακτηρίστηκε παράλογη με πολλές χυδαίες κριτικές να στρέφονται προς το μέρος της, ενώ η πλειονότητα έδωσε δίκιο στον άνδρα που της έκανε παρατήρηση. «Το παίζει θύμα για να γίνει viral και να κερδίσει followers», ήταν ένα από τα… κόσμια σχόλια κατά της Ρέινολντς.

Η ίδια απάντησε λέγοντας πως φορούσε ένα αθλητικό στηθόδεσμο και το κάτω μέρος ενός μαγιό όταν πήγε να γυμναστεί οπότε δεν ήταν γυμνή. Μάλιστα, για να υπερασπιστεί την εμφάνισή της παρουσίασε την εμφάνιση των bodybuilders που λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμό φορώντας μικροσκοπικά μαγιό, αλλά και άλλους άνδρες που γυμνάζονται κυρίως γυμνοί από τη μέση και πάνω χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα και σχολίασε καυστικά τα «δύο μέτρα και δύο σταθμά» της κοινωνίας. Τόνισε, δε, πως αν υπήρχε όντως πρόβλημα με την εμφάνισή της το γυμναστήριο θα την έδιωχνε και δεν θα της επέτρεπε να τραβήξει υλικό.