Μια νεαρή γυναίκα εγκατέλειψε την ανερχόμενη καριέρα της, γιατί παντρεύτηκε και αποφάσισε να μείνει στο σπίτι να φροντίζει το νοικοκυριό, ώστε να σιδερώνει και να πλένει στον σύζυγο της, όσο εκείνος εργάζεται για να φέρει χρήματα.

Η 26χρονη Mikayla Herrmann από την Οκλαχόμα είναι παντρεμένη εδώ και πέντε χρόνια με τον 31χρονο Samuel Herrmann. Σύμφωνα με την The Sun, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, γιατί γνωρίστηκαν πρώτη φορά το 2017 στην εκκλησία που πήγαιναν, αρραβωνιάστηκαν τον Μάιο του 2018 και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου μετά από τρεις μήνες.

«Πάντα ανυπομονούσα να γνωρίσω τον σύζυγό μου και να γίνω νοικοκυρά, γιατί αυτό πάντα έβλεπα να κάνουν οι γυναίκες που έχω στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι, όσο εκείνος εργάζεται ως προϊστάμενος εταιρείας σιδηρουργικών μηχανημάτων, η Mikayla προσέχει τον αχυρώνα, ταΐζει τα ζώα, καλλιεργεί στα χωράφια, πλένει τα ρούχα και μαγειρεύει με τα προϊόντα που παράγει.

«Αισθάνομαι ότι είναι καθήκον μου να υπηρετήσω τον άντρα μου και να είμαι η τροφός του σπιτιού», είπε και σημείωσε για τον σύζυγό της, ότι «είναι τόσο ευγενικό άτομο που δεν θα με απογοητεύσει ποτέ, ακόμα και αν έχω μια κακή μέρα».

Πλέον, η 26χρονη ελπίζει να αποκτήσει παιδιά για να μεγαλώσει η οικογένεια της, αναφέροντας πως «ανυπομονώ να γίνω μαμά. Θα είναι τόσο υπέροχο να μεταλαμπαδεύσω αυτές τις αξίες στα παιδιά μου και να βοηθάνε σε μερικά από τα πράγματα της φάρμας».