Ένας άνδρας από την Καλιφόρνια με τατουάζ τον αριθμό «420» στο κεφάλι, ο οποίος κατηγορείται ότι αποκεφάλισε μια γυναίκα συγγενή του και διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος με το κεφάλι της, συνελήφθη στο Σαν Φρανσίσκο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο Luis Aroyo-Lopez, 24 ετών, συνελήφθη στον τερματικό σταθμό Transbay γύρω στις 7:30 το πρωί του Σαββάτου, αφού αστυνομικοί της αστυνομίας του Σαν Φρανσίσκο τον αναγνώρισαν από την περιγραφή ενός υπόπτου που καταζητείτο για φόνο στη Σάντα Ρόζα, μετέδωσε το KRON.

Η σύλληψη έρχεται μετά από μια αγωνιώδη έρευνα για τον Aroyo-Lopez αφού η αστυνομία της Σάντα Ρόζα ανακάλυψε το αποκεφαλισμένο πτώμα μιας γυναίκας μέσα σε μια κατοικία την Πέμπτη.

Το κεφάλι της γυναίκας έλειπε και η αστυνομία πιστεύει ότι ο Aroyo-Lopez το είχε πάρει μαζί του όταν έφυγε πεζός από τον φρικιαστικό τόπο του εγκλήματος, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της Σάντα Ρόζα.

Η αστυνομία δεν έχει πει αν το κεφάλι του θύματος έχει βρεθεί ή όχι μετά τη σύλληψή του.

Η αστυνομία δήλωσε ότι η γυναίκα, η οποία δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, είναι συγγενής του Aroyo-Lopez, αν και η σχέση της μαζί του δεν ήταν άμεσα ξεκάθαρη.

Αφού ταυτοποιήθηκε ως ύποπτος που θεωρείται «οπλισμένος και επικίνδυνος», η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του, αποκαλύπτοντας το εμφανές τατουάζ του με το «420» και ένα φύλλο μαριχουάνας στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού του.

Ο Aroyo-Lopez αποφυλακίστηκε πρόσφατα από πολιτειακή φυλακή και τέθηκε υπό επιτήρηση μετά την αποφυλάκιση. Στο παρελθόν είχε φυλακιστεί για επίθεση με φονικό όπλο και κατοχή όπλων σε ένα άσχετο περιστατικό, σύμφωνα με την αστυνομία.

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη σύλληψή του αναμένονται, δήλωσε η αστυνομία.