Έφυγε από τη ζωή ένα 3χρονο κοριτσάκι, το οποίο τσίμπησε στην πλάτη ένας τεράστιος σκορπιός, με τους συγγενείς να αναφέρουν ότι το παιδί ξεκίνησε να κάνει εμετούς και στη συνέχεια υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Το τραγικό περιστατικό έγινε στην περιοχή Ribas do Rio Pardo της Βραζιλίας, όταν η 3χρονη Maria Fernanda Brito da Silva κοιμόταν στο δωμάτιο του σπιτιού της. Τότε, ο σκορπιός μπήκε στο χώρο και σύρθηκε κάτω από τα σκεπάσματα, όπου στη συνέχεια την τσίμπησε, αναφέρει η New York Post.

«Η εικόνα θα μείνει στο κεφάλι μου για πάντα. Κάθισε στο κρεβάτι, γύρισε και είδα τον σκορπιό κολλημένο στην πλάτη της. Δεν ήταν ένας μικρός σκορπιός, ήταν ένας μεγάλος σκορπιός», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της.

«Τον χτύπησα και εκείνη, παρόλο που πονούσε, σήκωσε το μικρό της δάχτυλο και έδειξε ότι ο σκορπιός κατέληξε στο πουκάμισό μου. Χτύπησα το χέρι μου, τον πέταξα στο έδαφος και τον σκότωσα», πρόσθεσε έπειτα.

Η μητέρα σε υστερική κατάσταση βγήκε στο δρόμο και φώναζε για βοήθεια και ένας γείτονας μετέφερε την οικογένεια στο νοσοκομείο, με το παιδί να κάνει εμετούς. Όμως ήταν αργά για να χορηγήσουν οι γιατροί αντίδοτο στο δηλητήριο.

Η κηδεία της 3χρονης έγινε στις 2 Οκτωβρίου και η γιαγιά της Cleide Cristina Ramirez δήλωσε πως «ο πόνος είναι αβάσταχτος. Η κόρη μου είναι ανύπαντρη μητέρα που κάνει τα πάντα για να τα μεγαλώσει τα παιδιά της και τώρα έγινε αυτή η τραγωδία».