H Kατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στην εκδήλωση που έγινε για το νέο βιβλίο του ψυχιάτρου Δημήτρη Σούρα «Ψυχολογία… και όχι μόνο» που πραγματοποιήθηκε στο Βookbar by Kaktos και παρουσίασε μερικά από τα κεφάλαιά του.

Για την απογευματινή αυτή εμφάνιση, η παρουσιάστρια επέλεξε ένα μακρύ φόρεμα με διακριτικό πουά, κοντά μανίκια, έντονους ώμους, κλείσιμο μπροστά με κουμπιά και λευκές πλατφόρμες. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με διακριτικά κοσμήματα και γυαλιά ηλίου, ενώ έπιασε τα μαλλιά της σε μια απλή, χαμηλή αλογοουρά.

Γιατί να επιλέξετε ένα πουά φόρεμα

Το πουά φόρεμα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για πολλές γυναίκες για διάφορους λόγους. Το πουά είναι ένα μοτίβο που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Είναι κλασικό και διαχρονικό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να φορεθεί για πολλά χρόνια χωρίς να φαίνεται ξεπερασμένο.

Ανάλογα με το κόψιμο και το ύφασμα, τα πουά φορέματα μπορούν να είναι εξαιρετικά ευέλικτα και να φορεθούν τόσο σε επίσημες όσο και σε καθημερινές περιστάσεις. Είναι σχετικά εύκολα στον συνδυασμό με παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα. Επομένως, με μικρές αλλαγές στα αξεσουάρ ή το μακιγιάζ, ένα πουά φόρεμα μπορεί να μεταμορφωθεί από καθημερινό σε βραδινό ντύσιμο.

Ακόμα, το πουά προσδίδει ένα παιχνιδιάρικο ύφος που ενισχύει τη θηλυκότητα, χαρίζοντας μια ρομαντική και γλυκιά αίσθηση, ιδανική για ραντεβού ή κοινωνικές εκδηλώσεις. Συνδέετεαι συχνά με τη ρετρό και βιντάζ αισθητική, ιδιαίτερα με τη μόδα των δεκαετιών του ’50 και του ’60.

Υπάρχουν άπειρες παραλλαγές στα σχέδια, από μικροσκοπικά μέχρι μεγάλα και έντονα πουά. Επιπλέον, είναι διαθέσιμα σε πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς, επιτρέποντας την προσαρμογή στις προσωπικές προτιμήσεις και στιλ κάθε γυναίκας. Ανάλογα με το μέγεθος και τη διάταξη των πουά, μπορεί να αποδειχθεί πολύ κολακευτικό για τη σιλουέτα, δημιουργώντας οπτικές ψευδαισθήσεις που αναδεικνύουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά του σώματός σας.

Ένα πουά φόρεμα μπορεί να προσθέσει προσωπικότητα στο ντύσιμο, γι’ αυτό είναι ιδανικό για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίσουν και να αναδείξουν το μοναδικό τους στιλ.

Οι προτάσεις μας

ΜΙΝΤΙ ΠΟΥΑ ΦΟΡΕΜΑ ZARA 29,95€ 
Σατέν φόρεμα-κομπινεζόν H&M 29,99€
Φόρεμα πουκάμισο πουά MANGO 29,99€