Έξαλλη έγινε μία νεόνυμφη η οποία στις φωτογραφίες του γάμου της «τσάκωσε» την παράνυμφο να χαϊδεύει τον άντρα της και να ποζάρει στον καβάλο του, ανεβάζοντας το βίντεο στο TikTok για να το δουν όλοι.

«Να παίρνετε τις φωτογραφίες του γάμου σας και να παρατηρείτε κάτι…», λέει η Heather Lynn, νοσοκόμα και μητέρα δύο παιδιών από τη Βόρεια Καρολίνα στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο TikTok το οποίο συγκέντρωσε 18,1 εκατ. προβολές.

Στο βίντεο φαίνεται η μελαχρινή παράνυφος να ακουμπάει τον γαμπρό, να πιάνει τα χέρια του και να ποζάρει στο ύψος του καβάλου.

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο έπεσαν… βροχή, με πολλούς να της λένε να πάρει διαζύγιο, ενώ άλλοι ισχυρίστηκαν ότι «εντόπισαν» πως «της κρατάει το χέρι από πίσω»

Πάντως, η Heather εξήγησε σε άλλο βίντεο πως η μελαχρινή παράνυφος είναι μία φίλη της, η οποία ήπιε μερικά ποτήρια κρασί παραπάνω και προσπαθούσε να κρατήσει την ισορροπία της. Έτσι, άρπαξε τον γαμπρό.

Και ο γαμπρός πήρε θέση για τις επίμαχες φωτογραφίες λέγοντας πως η παράνυφος τον κράτησε για να μην πέσει, ενώ για τον πόζα δίπλα στον καβάλο του είπε: «Δεν άγγιξε τον καβάλο μου. Απλώς φαίνεται ότι έκανε».