Η καλοκαιρινή συλλογή 2022 του ελληνικού, beachwear brand “Salty Minds”, ονομάζεται Dreamlovers. Το χρώμα και η ανέμελη διάθεση είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά της συλλογής αυτής.

Μια συλλογή που ξεχειλίζει από έντονα χρώματα και ιδιαιτέρα prints, που φέρνουν στο μυαλό κάτι απ’ την μαγική δεκαετία των 70’s & των 80’s.

Τα μοναδικά πλεκτά μπικίνι και ολόσωμα του brand, έχουν φέτος, επιρροές από ψυχεδελικά μοτίβα σε ζεστές αποχρώσεις, μεγάλα και έντονα prints, που θα τραβήξουν τα βλέμματα, με τα ζωηρά τους σχέδια και χρώματα. 

Οι crochet λεπτομέρειες σε φωσφοριζέ αποχρώσεις δημιουργούν την τάση του καλοκαιριού, δίνοντας μία groovy αίσθηση και θα απογειώσουν την καλοκαιρινή σου διάθεση. Τα ατίθασα animal prints μαγιό με τα έντονα κοψίματα θα αναδείξουν την wild πλευρά σου.

Τα beachwear κομμάτια της συλλογής, γεμάτα έντονα prints και χαρούμενα μοτίβα έρχονται να ολοκληρώσουν με έναν μοναδικό τρόπο την ήδη πολύχρωμη συλλογή.  Σε limited pieces θα βρείτε και τα νέα wrap φόρεματα SALTY MINDS, στα απόλυτα χρώματα-τάσεις του 2022, φούξια, neon κίτρινο και πορτοκάλι.

Η νέα συλλογή Dreamlovers θα σε κάνει να νιώσεις πιο τολμηρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση!

Ζήσε μοναδικές στιγμές φέτος το καλοκαίρι με τα πιο περιζήτητα swimwear looks!

Ανακαλύψτε περισσότερα: saltymindss.com