Μια νέα σεζόν σημαίνει αλλαγές καιρού, ανανεωμένη γκαρνταρόμπα και, ενδεχομένως, φρέσκο χρώμα μαλλιών. Αν θέλετε να καλωσορίσετε την ανοιξιάτικη σεζόν στην εικόνα σας μέσω της ανανέωσης των μαλλιών σας, τότε η παρακάτω συλλογή σε τάσεις στα χρώματα μαλλιών για την άνοιξη του 2022 θα αποτελέσουν σίγουρα πηγή έμπνευσης για εσάς.

Όμπρε σε ζεστούς τόνους

Η Χέιλι Μπίμπερ εγκατέλειψε τις λευκές ξανθές ανταύγειες της για ένα ζεστό τονισμένο ombre look. Αξίζει να γνωρίζετε ότι το διακριτικό άνοιγμα των μαλλιών προσθέτει φυσικά διάσταση στα μαλλιά.

Μαονί

Τα βαθυκόκκινα μαλλιά της Zendaya φαίνονται τόσο φυσικά και είναι μια εξαιρετική επιλογή αν έχετε σκούρα μαλλιά και θέλετε μια αλλαγή. Δεν θα είναι μια τεράστια αλλαγή αλλά σίγουρα θα είναι εντυπωσιακή.

Greige

Όχι αρκετά γκρι, αλλά ούτε και μπεζ -αυτή η απόχρωση συνδυάζει τα καλύτερα και των δύο αποχρώσεων. Η ανάμειξη αυτών των δύο ουδέτερων μεταξύ τους χρωμάτων, όπως το έχει κάνει και η Evan Rachel Wood, δημιουργεί το χρώμα μαλλιών που είναι συγκρατημένο και καθολικά κολακευτικό.

Βούτυρο κακάο

Η Shay Mitchell δείχνει απολύτως εκπληκτική σε αυτή τη βελούδινη μελαχρινή απόχρωση. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι ζωντανό, απαλό και μια ωραία αλλαγή για την άνοιξη.

Παστέλ balayage

Όχι μόνο η επιλογή παστέλ αποχρώσεων σε στυλ balayage δίνει στα μαλλιά μεγαλύτερη διάσταση, αλλά κάνει και αυτές τις ανοιξιάτικες αποχρώσεις πιο εύκολα επιλέξιμες -απλά κοιτάξτε τη Ciara.

Ογκώδη highlights

Τα ογκώδη highlights επιστρέφουν και είναι καλύτερα από ποτέ. Όχι όμως στην ένταση και το πάχος των αρχών της δεκαετίας του 2000 που μπορεί να σας έρθουν στο μυαλό. Είναι λιγότερο δραματικά και πολύ πιο ανακατεμένα. Σαν και αυτά τις Τζένιφερ Λόπεζ.

Nude τόνοι

Οι nude τόνοι στα μαλλιά που μιμούνται το χρώμα μαλλιών που δεν έχουν βαφτεί ποτέ πριν -αν ήσασταν ξανθιά ως παιδί, τα μαλλιά σας πιθανότατα έμοιαζαν κάποτε έτσι- αποτελεί hot τάση, αναφέρει το goodhousekeeping.com. Το αποτέλεσμα είναι μαλλιά που φαίνονται φυσικά και αβίαστα, όπως της Τέιλορ Σουίφτ.

Sombre babylights

Το twilighting είναι η νέα τάση «it» και αν δεν μας πιστεύετε, απλώς ρωτήστε όλες τις διασημότητες που το τολμούν τώρα -ή την κομμώτρια που επινόησε τον όρο, την Karissa Schaudt. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια καφετί βάση με ζεστές, χρυσές αποχρώσεις και βασίζεται σε ένα μείγμα balayage και babylights. Τα ζεστά babylights της Σοφία Βεργκάρα αποτελούν το απόλυτο παράδειγμα.