Οι γιορτές έχουν να κάνουν με λάμψεις, χρώματα και έντονες εμφανίσεις που σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητες. Αστραφτερές και τολμηρές σκιές ματιών σε διάφορες υφές, χρωματιστά eyeliner με γκλίτερ και έντονο κραγιόν στα όσα σίγουρα θα τιμηθούν από πολλές για το εορταστικό make up look αυτής της χρονιάς.

Απαλό glam

Για ένα πιο διακριτικό εορταστικό μακιγιάζ προτιμήστε μια απαλή, αστραφτερή σκιά στο βλέφαρο και μια άλλη κάτω από τα μάτια για ένα απλό αλλά εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Συνδυάστε το με ένα ροζ ρουζ και ένα διακριτικό κραγιόν στα χείλη και θα φαίνεστε σαν να λάμπετε από μέσα.

Εορταστικό μακιγιάζ

Μακριές βλεφαρίδες

Η αστραφτερή σκιά ματιών σας δεν θα είναι ποτέ ολοκληρωμένη εκτός αν πλαισιώνεται από εξαιρετικά μακριές βλεφαρίδες. Αν δεν σας αρέσουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες, μπορείτε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας μία μάσκαρα, που μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα με τις βλεφαρίδες σας. Αυτή η τολμηρή εμφάνιση μπορεί να συμπληρώσει ιδανικά ένα απλό ή ακόμη και αστραφτερό look, τόσο ανήμερα των Χριστουγέννων όσο και για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Πείτε ναι στο πράσινο

Μια όμορφη σκιά ματιών μπορεί να αναδείξει τα μάτια σας και να προσθέσει λίγο glam στο μακιγιάζ σας για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τον καλύτερο τρόπο. Συνδυάστε μια τολμηρή πράσινη απόχρωση -ματ, γυαλιστερή ή ακόμη και υγρή- εάν επιλέξετε μονοχρωμία αναφορικά με τα ρούχα σας. Μην ξεχάσετε τα λαμπερά κόκκινα χείλη για μια συνολικά εκθαμβωτική εμφάνιση.

Eyeliner με γκλίτερ

Υποδεχθείτε το νέο έτος με αισιοδοξία, πολλά χαμόγελα και χρώματα, επιλέγοντας ένα άκρως εορταστικό eyeliner με γκλίτερ, που σίγουρα θα συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε μια βάση eyeliner και στη συνέχεια να εφαρμόσετε ένα γκλίτερ από πάνω για να το κάνετε να ξεχωρίζει.

Ασημένιο smokeye eye

Οι γιορτές έχουν να κάνουνε με το glam και τις λάμψεις, γι’ αυτό και μια ασημένια σκιά αποτελεί πάντα καλή επιλογή για άκρως εντυπωσιακό εορταστικό make up look. Προτιμήστε να δώσετε ένταση και βάθος στα μάτια σας χρησιμοποιώντας διαβαθμίσεις ασημένιων αποχρώσεων και επιλέγοντας ένα ξεχωριστό smokey eye που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.