Μπορεί η Μιμί Λουζόν να έχει γίνει γνωστή στον κόσμο των celebrities ως η διάσημη αισθητικός επιτυχημένων μοντέλων όπως οι αδερφές Χαντίντ, η Κάια Γκέρμπερ και η Μπαρ Ραφαέλι και να αποτελεί μία από τις πρώτες που εφάρμοσε τις περίφημες μάσκες χρυσού 24 καρατίων στις πελάτισσές της, ωστόσο, όταν αφιερώνει χρόνο στον ίδιο της τον εαυτό επιλέγει σπιτικές μάσκες με προϊόντα πολύ πιο οικονομικά από τον χρυσό.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, αποκάλυψε στις followers της, ποια είναι η αγαπημένη μάσκα που χρησιμοποιεί όταν περιποιείται το πρόσωπό της.

Αυτή περιλαμβάνει αβοκάντο, κακάο και μέλι, μια μάσκα γεμάτη με αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη δράση, που παρέχει δυνατή λάμψη. Μια επιλογή που θα σας κάνει να μοιάζετε με μια ολοκαίνουρια γυναίκα! Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πολτοποιήσετε ένα αβοκάντο και να το ανακατέψετε με ένα κουτάλι της σούπας σκόνη κακάο και μία κουταλιά μέλι.

Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπό σας, αφήστε την να δράσει για 10 περίπου λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Το αποτέλεσμα; Θα αποκτήσετε κι εσείς, επιτέλους, το αξιοζήλευτο, βελούδινο και λείο δέρμα των αγαπημένων σας σταρ.