Με τον καιρό να γίνεται όλο και πιο κρύος, οι αποχρώσεις στα μαλλιά των περισσότερων γυναικών σκουραίνουν. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για εκείνο το σημείο του σώματος με το οποίο οι περισσότερες πειραματιζόμαστε όταν θέλουμε να κάνουμε μια αλλαγή στην εμφάνισή μας. Από το μήκος ή το χρώμα τους, ακόμη και τα χτενίσματα που επιλέγουμε, πρόκειται για επιλογές που ανανεώνουν την εμφάνισή μας.

Αν θέλετε, λοιπόν, να πραγματοποιήσετε μία αλλαγή και να είστε πάντα μέσα στη μόδα δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τη νέα τάση στο χρώμα των μαλλιών που θα κυριαρχήσει το επόμενο διάστημα στο χώρο του hairstyling. Μια τάση που, ήδη, έχουν υιοθετήσει αγαπημένες και επιτυχημένες celebrities όπως η Κάιλι Τζένερ και η Μέγκαν Μαρκλ, και αντλεί έμπνευση από την αρωματική και ζεστή κανέλα.

Αυτό δεν είναι άλλο από το καστανό χρώμα της κανέλας, λοιπόν, μια ζεστή καστανή απόχρωση με περισσότερες νότες κόκκινου, πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε στο αμερικάνικο Glamour ο επιτυχημένος hair colorist Jeremy Tardo. Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι λόγω της ζεστασιάς που προστίθεται στο καστανό από τις κόκκινες πινελιές, η συγκεκριμένη απόχρωση κολακεύει κάθε είδος επιδερμίδας.

Για την τέλεια επίτευξη του καστανού της κανέλας, ο Tardo, συμβουλεύει, μάλιστα, τους απανταχού hair colorists να αναμειγνύουν ένα καστανό ως βάση και να προσθέτουν σε αυτό κόκκινες και μπρονζέ νότες για επιπλέον λάμψη.