Ποια… απιστία δεν αντέχουν οι γυναίκες

Μπορούν να δεχτούν ο άντρας τους να κάνει σεξ με κάποια άλλη


ΓΥΝΑΙΚΑ
15:50
11/03/2014
Ποια... απιστία δεν αντέχουν οι γυναίκες
loading

Την απιστία κάποιοι τη συγχωρούν εύκολα, άλλοι δύσκολα και φυσικά πολλοί… καθόλου!

Οι γυναίκες, πάντως, σύμφωνα με μια αμερικανική έρευνα, θα προτιμούσαν ο άντρας τους να τις απιστήσει μια φορά κάνοντας σεξ με μία άλλη γυναίκα, παρά να… δημιουργήσει συναισθηματικό δεσμό με μία τρίτη.

Τα δύο τρίτα των γυναικών ανέφεραν, ότι η συναισθηματική δέσμευση τις πονά πιο πολύ από το εξωσυζυγικό σεξ.

(Το αντίστοιχο ποσοστό στους άντρες έπεφτε στο ένα τρίτο).

Το 80% των γυναικών ανέφεραν ακόμη, ότι θα ζήλευαν περισσότερο αν ο σύντροφός τους ερωτευόταν κάποια άλλη γυναίκα, παρά αν δοκίμαζε διαφορετικές στάσεις στο σεξ –απ’ ό,τι κάνει με τις ίδιες- με μια άλλη.

Για πάνω από το 50% των αντρών, πάντως, η ιδέα της συντρόφου τους στο κρεβάτι με κάποιον άλλο… τους προκαλούσε μεγαλύτερη αναστάτωση!

Στην έρευνα συμμετείχαν 477 ενήλικες και τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν στο επιστημονικό περιοδικό Evolutionary Psychology.

Το ένα τρίτο των γυναικών δήλωσαν ότι θα πληγώνονταν περισσότερο αν ο σύντροφός τους ενδιαφερόταν σεξουαλικά για κάποια πρώην, απ’ ό,τι αν συνδεόταν συναισθηματικά με κάποιο παλιό φλερτ.

Το αντίθετο ίσχυε για τους άντρες, με την πλειοψηφία να λέει ότι θα τους πείραζε περισσότερο αν η σύντροφός τους ελκυόταν σεξουαλικά για κάποιον παλιό της έρωτα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει