Πόσες φορές δεν σκεφτήκατε να ξεφορτωθείτε από το γραφείο σας τον παλιό σας υπολογιστή, από την στιγμή που τον αντικαταστήσατε με το καινούριο και πιο βολικό στη χρήση laptop; Αν τον κρατάτε για συναισθηματικούς λόγους, πρέπει να γνωρίζετε ότι, τουλάχιστον, το πληκτρολόγιο μπορεί να σας φανεί αρκετά χρήσιμο σε διάφορες κατασκευές που μπορούν να ομορφύνουν τον χώρο σας.

Με την βοήθεια, λοιπόν, ενός παλιού cd μπορείτε να δημιουργήσετε ένα design ρολόι τοίχου πολύ εύκολα και γρήγορα. Κολλήστε με σιλικόνη στην επιφάνεια του cd τα πλήκτρα με τους αριθμούς ή τις εντολές F, φροντίζοντας να διατηρήσετε συμμετρικές αποστάσεις.

Προμηθευτείτε (στην περίπτωση που δεν υπάρχει στο σπίτι κάποιος παλιός) έναν απλό μηχανισμό ρολογιού, αφαιρέστε τους δείκτες, στερεώστε τον στην τρύπα του cd και επαναφέρετε τους δείκτες. Η κατασκευή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Μία άλλη έξυπνη κατασκευή που θα προσθέσει design πινελιά στο χώρο σας είναι η δημιουργία διάφορων κορνιζών με τα κουμπιά από το πληκτρολόγιο. Πάρτε, λοιπόν, μία κενή κορνίζα ντύστε την με το χρώμα που επιθυμείτε για φόντο και γράψτε με τα αντίστοιχα γράμματα του πληκτρολογίου το μήνυμα ή την φράση που σας αντιπροσωπεύει κολλώντας τα με την σωστή σειρά. Μπορείτε να τοποθετήσετε δύο ή και περισσότερες κορνίζες στο χώρο που επιθυμείτε να διακοσμήσετε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.