Γιατί δεν πρέπει να πετάξετε το παλιό σας πληκτρολόγιο

Μάθετε πού μπορεί να σας φανεί χρήσιμο


ΓΥΝΑΙΚΑ
8:08
30/06/2020
Γιατί δεν πρέπει να πετάξετε το παλιό σας πληκτρολόγιο
6
loading

Πόσες φορές δεν σκεφτήκατε να ξεφορτωθείτε από το γραφείο σας τον παλιό σας υπολογιστή, από την στιγμή που τον αντικαταστήσατε με το καινούριο και πιο βολικό στη χρήση laptop; Αν τον κρατάτε για συναισθηματικούς λόγους, πρέπει να γνωρίζετε ότι, τουλάχιστον, το πληκτρολόγιο μπορεί να σας φανεί αρκετά χρήσιμο σε διάφορες κατασκευές που μπορούν να ομορφύνουν τον χώρο σας.

Με την βοήθεια, λοιπόν, ενός παλιού cd μπορείτε να δημιουργήσετε ένα design ρολόι τοίχου πολύ εύκολα και γρήγορα. Κολλήστε με σιλικόνη στην επιφάνεια του cd τα πλήκτρα με τους αριθμούς ή τις εντολές F, φροντίζοντας να διατηρήσετε συμμετρικές αποστάσεις.

Προμηθευτείτε (στην περίπτωση που δεν υπάρχει στο σπίτι κάποιος παλιός) έναν απλό μηχανισμό ρολογιού, αφαιρέστε τους δείκτες, στερεώστε τον στην τρύπα του cd και επαναφέρετε τους δείκτες. Η κατασκευή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Μία άλλη έξυπνη κατασκευή που θα προσθέσει design πινελιά στο χώρο σας είναι η δημιουργία διάφορων κορνιζών με τα κουμπιά από το πληκτρολόγιο. Πάρτε, λοιπόν, μία κενή κορνίζα ντύστε την με το χρώμα που επιθυμείτε για φόντο και γράψτε με τα αντίστοιχα γράμματα του πληκτρολογίου το μήνυμα ή την φράση που σας αντιπροσωπεύει κολλώντας τα με την σωστή σειρά. Μπορείτε να τοποθετήσετε δύο ή και περισσότερες κορνίζες στο χώρο που επιθυμείτε να διακοσμήσετε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Αναντικατάστατος

  Εγώ έχω τον μπάτλερ να μου λέει την ώρα όποτε θέλω.

  1. avatar Αρα ο μπάτλερ σας πρέπει να το φτιάξει…

   Σερ Αναντικατάστατε.

 2. avatar audioware

  Μπορεις να κοπανας και το γειτονα αμα κάνει φασαρία...

  1. avatar Το παλουκάκι.

   Μακράν καλύτερη η δική σου πρόταση. Τα άλλα ήταν σάχλες.

 3. avatar Φαρμακογλωσσης

  Σιγσ μη κατσουμε να κσνουμε ολη αυτη δουλεια. Ενα μεροκαματο! Εχει το τηλεφωνο ρολοι.

 4. avatar Ivan Kanellos

  Τυπώνοντας σε μικρά χαρτάκια τα γράμματα του Ρωσικού και Αραβικού αλφάβητου και αφού τα κόλλησα στα κατάλληλα πλήκτρα μετέτρεψα το παλιό μου πληκτρολόγιο σε ξενόγλωσσο. Το συνδέω στην θύρα UPS του laptop και λειτουργεί θαυμάσια!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει