Όταν στον πάτο της κατσαρόλας ή του ταψιού σας υπάρχουν καμένα υπολείμματα, γεμίστε το σκεύος με νερό και ρίξτε 4-5 κουταλιές αλάτι.

Αφήστε το να μουλιάσει όλη νύχτα και το επόμενο πρωί τρίψτε τον πάτο με μια ξύλινη κουτάλα και ένα σύρμα κουζίνας. Τα υπολείμματα θα ξεκολλήσουν στο λεπτό και θα μπορέσετε να πλύνετε εύκολα το σκεύος.

Πηγή: vita

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.