Όταν η 20χρονη φοιτήτρια Sasha Bassi και η 44χρονη μητέρα της Rani Sarai κάνουν εκδρομές στο εξωτερικό, τις περνάνε πάντα για αδερφές και πολλές φορές για δίδυμες!

Οι δύο γυναίκες που παρουσιάζονται στη βρετανική Sun έχουν επισκεφθεί την Τουρκία, την Ισπανία, το Μαρόκο και το Παρίσι και σχεδιάζουν να φτάσουν και στην Ίμπιζα, αργότερα μέσα στη χρονιά. Μιλάνε για τη σχέση τους και για το γεγονός ότι έχουν κάνει 7 ταξίδια μαζί τα τελευταία 3 χρόνια, πράγμα που τις έφερε πιο κοντά ακόμη και από δύο κολλητές.

Μαμά και κόρη, βγαίνουν και διασκεδάζουν μαζί, χορεύουν και φωτογραφίζονται, λαμβάνοντας συνεχώς σχόλια, όπως λένε, για το πόσο μοιάζουν και ότι είναι σαν αδερφές! Αποκαλύπτουν ότι έχουν επίσης τα ίδια χόμπι και τους αρέσει ο ίδιος τρόπος διασκέδασης, αλλά πάντα η Rani είναι πιο προστατευτική με την κόρη της.

Η Rani προσπαθεί ακόμη και να βρει στην κόρη της ένα… νέο αγόρι! Όπως δήλωσε η Sasha, η όποια έχει δίχρονη σχέση: «Στην μητέρα μου δεν αρέσει το αγόρι που έχω, όμως σκέφτεται ότι κανείς δεν είναι αρκετά καλός για μένα. Μου δείχνει συνέχεια αγόρια στις διακοπές μας και προσπαθεί να με κάνει να απατήσω το αγόρι μου».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Sun, μεταξύ μητέρας και κόρης υπάρχει ακόμη και ανταγωνισμός, καθώς προσεγγίζουν τη Rani νεότεροι άντρες, οι οποίοι μάλιστα ρωτούν τις δύο γυναίκες εάν είναι δίδυμες ή αδελφές.

«Γελάω πάντα όταν δεν πιστεύουν ότι είμαι μητέρα της», αποκαλύπτει η Rain. «Η αντίδραση της Sasha είναι απίστευτη. Πικραίνετε και θυμώνει όταν περισσότεροι άντρες προσπαθούν να μιλήσουν σε εμένα απ’ ό,τι στην ίδια».

vrla1 vrla2 vrla3 vrla4 vrla5 vrla6 vrla7 vrla8