Αυτή η μαμά έχει πετύχει τη 1 στις 88.000 πιθανότητες και έχει γεννήσει τρία σετ διδύμων σε κάτι παραπάνω από 2 χρόνια.

Η ίδια δηλώνει ευλογημένη και μιλάει για την εμπειρία της και την ιστορία της. Ο λόγος για την Danesha Couch η οποία μοιράστηκε τις φωτογραφίες των παιδιών της και λέει ότι αισθάνεται ξεχωριστή γι’ αυτό που της συνέβη. Η γυναίκα από το Κάνσας έγινε μητέρα δύο παιδιών στις στις 13 Απριλίου, το 2014 και τα δύο μικρά αγόρια της έφτασαν πρόωρα στις μόλις 26 εβδομάδες αντί για τις συνηθισμένες 40 εβδομάδες κύησης. Δυστυχώς η αποκόλληση του πλακούντα της σήμαινε ότι το ένα αγοράκι είχε έλλειψη οξυγόνου και πέθανε λίγη ώρα μετά τη γέννα. Το άλλο είναι σήμερα ένα υγιές παιδάκι ηλικίας 2 ετών.

Ακόμη ένας πρόωρος τοκετός ήρθε στις 29 Μαΐου του 2015, στις 29 εβδομάδες, όταν η Delidah και η Davina έφτασαν ενώ η οικογένεια μεγάλωσε στις 17 Ιούνη του 2016 όταν στις 33 εβδομάδες ήρθαν η Delanie και η Darla. Η 20χρονη που θα παντρευτεί το σύντροφό της τον Σεπτέμβριο λέει ότι έχει το ψευδώνυμο «Double Trouble» από τη μαμά της, δηλαδή τη γιαγιά των παιδιών. «Κάθε φορά που μένω έγκυος είναι «διπλός μπελάς» λέει η ίδια γελώντας» και προσθέτει: «Νιώθω ευλογημένη γιατί μερικές γυναίκες που έχω γνωρίσει στη ζωή μου δεν μπορούν να κάνουν ακόμη παιδιά. Αισθάνομαι πραγματικά πολύ τυχερή που μπορώ».

Η ίδια έχει δημιουργήσει ένα προφίλ σε μια σελίδα οικονομικής ενίσχυσης για όποιον θέλει και μπορεί να την βοηθήσει με τα αυξημένα έξοδα των παιδιών.

Danesha-Couch-1 Danesha-Couch-2 Danesha-Couch-4 Danesha-Couch-3 Danesha-Couch-5