Ένα γυναικείο ηλεκτρονικό περιοδικό προστέθηκε στον αέρα του web εδώ και λίγο καιρό. Δεν είναι άλλο από το «Είμαστε Γυναίκες» www.eimastegynaikes.gr που ήρθε για να δώσει τη δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες να προβάλλουν τη δουλειά τους.

Το «Είμαστε Γυναίκες» είναι ένα περιοδικό χωρίς συντακτική ομάδα και το μεγαλύτερο μέρος της ύλης του βασίζεται στα άρθρα που στέλνουν γυναίκες από όλες τις επαγγελματικές ειδικότητες!

Έτσι, κάθε γυναίκα μπορεί να στείλει ένα άρθρο της δικής της ειδικότητας και να διαφημιστεί στο περιοδικό αφού δημοσιεύονται τα στοιχεία της όπως εκείνη το επιθυμεί.

Χώρος υπάρχει και για κάθε γυναίκα που δεν είναι εργαζόμενη αλλά απλά… ταλαντούχα! Ζωγραφική, ποίηση, συγγραφή, οτιδήποτε έχει μείνει ξεχασμένο στο συρτάρι σας… μπορεί να δημοσιευτεί στο «Είμαστε γυναίκες!».

Ο στόχος και η μεγάλη επιθυμία του «Είμαστε Γυναίκες» είναι το μεγαλύτερο μέρος της ύλης του να καλύπτεται από αρθρογραφίες γυναικών.

Στη στήλη «Η γυναίκα του μήνα» θα δείτε ότι οι συνεντεύξεις είναι από γυναίκες της διπλανής πόρτας. Στόχος είναι η γνωριμία με γυναίκες που αγωνίστηκαν στην πορεία της ζωής τους με τον δικό τους τρόπο, έφτασαν εκεί που ήθελαν, κατάφεραν και συνδύασαν επάγγελμα και οικογένεια. Είναι ήδη επιτυχημένες και το «Είμαστε Γυναίκες» τις κάνει και διάσημες.

Ένα περιοδικό λοιπόν, με άρωμα γυναίκας.