Το να βρεις το ιδανικό μαγιό, που θα κολακεύει και θα αναδείξει τις καμπύλες σου, ενώ ταυτόχρονα θα «καμουφλάρει» τις ατέλειες, είναι τέχνη. Και όπως όλες οι τέχνες έχει και αυτή τα μικρά μυστικά της!

Μεγάλο στήθος;
Είναι σημαντικό το μαγιό να προσφέρει την κατάλληλη υποστήριξη, (καλύτερα με μπανέλες), και να είναι σταθερό. Αν θέλεις να φαίνεται μικρότερο το στήθος σου, το κάτω μέρος να είναι σε πιο έντονο χρώμα. Απόφυγε τα μαλακά υφάσματα, προτιμήστε τα λίκρα. Αν επιθυμείς ολόσωμο, επίλεξε κάποιο με διχρωμία, πιο ουδέτερη στο στήθος και πιο έντονη κάτω.

Μεγάλη περιφέρεια;
Το μαγιό πρέπει να «καμουφλάρει» μεγάλο μέρος των γλουτών, αλλά με ψηλό τελείωμα, ώστε τα πόδια να φαίνονται ψηλότερα και οι γλουτοί πιο σφιχτοί και στρογγυλοί. Τα μοντέρνα μπικίνι με διαφορετικό πάνω και κάτω μέρος είναι ιδανικά, καθώς και τα ολόσωμα με έντονο πάνω μέρος -το ιδανικό είναι να έχει ρίγες που «ζαλίζουν»- και ουδέτερο κάτω μέρος.

Πολύ μικρό στήθος;
Επίλεξε κάποιο με μπανέλες και push-up ενίσχυση που θα κάνει το στήθος να φαίνεται πιο πληθωρικό. Το ίδιο αποτέλεσμα δίνουν τα μαγιό με έντονα ανάγλυφα σχέδια και κεντήματα στο πάνω μέρος καθώς και αυτά με ουδέτερο κάτω μέρος και πιο έντονο χρώμα και σχέδιο στο πάνω. Αν επιθυμείς ολόσωμο, επίλεξε κάποιο με έντονο σχέδιο στο στήθος.

Κοιλίτσα;
Το ολόσωμο είναι σχεδιασμένο για εσένα! Προτίμησε κάποιο με υψηλή περιεκτικότητα σε λίκρα και σφιχτό σαν λαστεξάκι. Τα σχέδιά να «σβήνουν» στην περιοχή της κοιλιάς και να τονίζουν το στήθος. Απόφυγε τα γυαλιστερά υφάσματα. Αν επιθυμείς μπικίνι, το κάτω μέρος να είναι φαρδύ και να καμουφλάρει την κοιλιά. Πρόσεξε να μην είναι μικρό και σχηματίζει δίπλες!

Υπερβολικά αδύνατη;

Επίλεξε μαγιό με οριζόντιες ρίγες σε έντονους χρωματισμούς, σχέδια, πουά ή άνιμαλ πριντ. Σε κολακεύει και τα μαγιό τύπου «σορτσάκι», καθώς και τα φαρδιά τύπου φουφούλα. Ιδανικά τα μοντέρνα ολόσωμα με περίεργα κοψίματα, που αφήνουν ακάλυπτο το μεγαλύτερο μέρος του κορμού. Το ύφασμα μπορεί να είναι βαμβακερό ή λίκρα γυαλιστερό.

Πηγή: womenonly