Οι stars αγαπούν τα ροζ μαλλιά κι εμείς αγαπούμε τις stars που τα τολμούν. Από την Kylie Jenner μέχρι την Kaia Gerber, το Χόλιγουντ διανύει την Barbie φάση του, με την Megan Fox να είναι η πιο πρόσφατη celeb που συμμετέχει στο pink hair squad.

H τάση των ροζ μαλλιών ξεκίνησε από την εποχή της πανδημίας και της καραντίνας. Η ψυχολόγος Naomi Torres-Mackie μίλησε για την ψυχολογία πίσω από τα ροζ μαλλιά αναφέροντας πως «το ροζ συνήθως θεωρείται ως ένα ρομαντικό, νεανικό, χαρούμενο και ιδιόρρυθμο χρώμα. Μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε ήρεμες, χαρούμενες και ενθουσιασμένες».

Μεγάλο ρόλο στην έκρηξη του ροζ έπαιξε και η δημοτικότητα της ταινίας Barbie, με το «Barbiecore» να γίνεται ολόκληρο κίνημα, του οποίου η επιρροή εξακολουθεί να είναι αισθητή όχι μόνο στα μαλλιά, αλλά και στα νύχια, το μακιγιάζ και τη μόδα.

Τo Pop Sugar συγκέντρωσε σε μία λίστα τις πιο διάσημες γυναίκες που υιοθέτησαν το ροζ στα μαλλιά τους.

Megan Fox

Η Megan Fox άφησε άφωνους τους πάντες όταν εμφανίστηκε στα βραβεία Grammy με ροζ μαλλιά. Ο Δημήτρης Γιαννέτος έκανε τα μαγικά του και η σούπερ σέξι ηθοποιός συνεχίζει να υποστηρίζει το νέο της καταπληκτικό χρώμα.

Kylie Jenner

Τον Ιανουάριο, η Kylie Jenner δημοσίευσε βίντεο στο TikTok, όπου έδειχνε το νέο χρώμα των μαλλιών της. Στη λεζάντα έγραψε: «Άκουσα ότι φέτος έχουμε 2014 vibes». Οι fans της ξετρελάθηκαν και έσπευσαν να θυμηθούν τη θρυλική King Kylie του 2016, όταν η Jenner είχε μπλε μαλλιά και μόλις είχαν κυκλοφορήσει τα Kylie Lip Kits.

Kaia Gerber

Η 22χρονη κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber, βαδίζει στα χνάρια της μητέρας της και έχει εξελιχθεί σε super model της εποχής της και It girl. Πριν χρόνια είχε τολμήσει το trend των ροζ μαλλιών κι εμείς λατρεύουμε το πόσο τονίζει τα καστανά της μάτια.

Cardi B

Μια ράπερ πρέπει να είναι εκκεντρική και η Cardi B ξέρει πολύ καλά πώς να το πετύχει αυτό. Με τα ροζ μαλλιά της δεμένα σε ροζ φιόγκο, η Cardi B φάνηκε πως ένιωθε πολύ καλά με την ultra extra εμφάνισή της.

Lizzo

Όπως η Cardi B, έτσι και η Lizzo δεν έμεινε εκτός του pink hair squad. Μάλιστα, η pop τραγουδίστρια επέλεξε μια hot pink απόχρωση, με τις έντονες μπούκλες της να της δίνουν ένα ακόμα πιο δραματικό αποτέλεσμα.

Naomi Osaka

Η παγκοσμίου φήμης τενίστρια Naomi Osaka υποστήριξε στο έπακρο την ροζ απόχρωση στα μαλλιά της.