Είστε έγκυος και διανύετε τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας. Όσο περνούν οι εβδομάδες, παρατηρείτε όλο και περισσότερες αλλαγές στο σώμα σας, ενώ τα ρούχα που κάποτε σας ήταν τέλεια, τώρα αρχίζουν να σας στενεύουν.

Να αγοράσετε ρούχα κι αν ναι, τι να πάρετε; Συνήθως οι γκάμες στα ρούχα εγκυμοσύνης είναι αρκετά περιορισμένες, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να βρείτε εύκολα τα κομμάτια εκείνα που ταιριάζουν με το προσωπικό στιλ σας. Ούτε είναι ρεαλιστικό να αλλάξετε όλη την γκαρνταρόμπα σας με φαρδιά παντελόνια, φουστάνια και μπλούζες που δεν θα ξέρετε τι να τα κάνετε μετά. Μην πανικοβάλλεστε! Με κάποια στιλιστικά τρικ, τα περισσότερα ρούχα έχουν τη δυνατότητα να σας «βγάλουν» μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης και την άφιξη του μωρού σας.

Ξεκινάμε από τα βασικά: Παντελόνια και φούστες με ελαστική μέση θα μπορέσουν να σας ακολουθήσουν σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης σας. Τζιν, φόρμα και ένα σατέν παντελόνι ή σατέν φούστα (όλα με λάστιχο, εννοείται), θα σας καλύψουν για όλες τις περιστάσεις, από τις πιο καθημερινές μέχρι τις πιο επίσημες. Επίσης, ένα πλεκτό, εφαρμοστό φόρεμα θα δείχνει υπέροχα όσο φουσκώνει η κοιλίτσα σας, αναδεικνύοντας τις καμπύλες σας. Και μιλώντας για πλεκτά, τι θα λέγατε να ρίξετε μια ματιά σ’ εκείνα τα oversized πουλόβερ που έχετε στην ντουλάπα σας; Μην ξεχνάτε ακόμα ότι πουκάμισα και ζακέτες μπορούν άνετα να φορεθούν ξεκούμπωτα με ένα εφαρμοστό τοπ από μέσα. Τέλος, για να μην χάσετε την προσωπική αίσθηση του στιλ σας, αξιοποιήστε τα αξεσουάρ και κοσμήματα που έχετε για να δώσετε τη δική σας πινελιά στα outfits.

Παρακάτω σας δίνουμε μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να σετάρετε stylish σύνολα για την πιο όμορφη περίοδο της ζωής σας!

Total White

Επειδή σε πολλές αρέσει να δείχνουν τη φουσκωμένη τους κοιλίτσα, δεν υπάρχει πιο ωραίος τρόπος να το κάνετε αυτό από το να φορέσετε ένα total white σύνολο. Λευκό πλεκτό, λευκό παντελόνι και λευκή καμπαρντίνα ολοκληρώνουν ένα ultra chic σύνολο. Βάλτε χρώμα στα αξεσουάρ και θα είστε έτοιμη για την έξοδό σας.

Casual Wednesday

Έχετε κανονίσει επίσκεψη σε σπίτι ή καφέ με φίλη σας; Επιλέξτε τζιν με πλεκτό τοπ και λευκό πουκάμισο. Το oversized παλτό θα σας κρατήσει ζεστή ενώ θα καμουφλάρει τέλεια την κοιλιά, αν για οποιονδήποτε λόγο δεν θέλετε να φαίνεται.

Metallics και στην εγκυμοσύνη

Ποιος είπε ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να ακολουθήσει τα trends και στην εγκυμοσύνη; Φέτος τα ασημί μεταλλικά υφάσματα πρωταγωνίστησαν στις πασαρέλες και στο street style. Πρότασή μου είναι να προμηθευτείτε το metallic παντελόνι σας από fast fashion μαγαζί, να το πάρετε 2-3 νούμερα μεγαλύτερο και μέσα σε αυτούς τους μήνες, να το χαρείτε όσο μπορείτε!

Logomania & Leather pants

Στην αγορά κυκλοφορούν υπέροχα δερμάτινα παντελόνια, ενώ μπορείτε να βρείτε και κάποια με ελαστική μέση. Θα σας βολέψουν, καθώς ταιριάζουν με τα πάντα και και μπορείτε να κάνετε πολλά και διαφορετικά combos. Συνδυάστε το με φαρδύ blazer (ή κάποιο σακάκι από την ντουλάπα του συντρόφου σας) και θα έχετε δημιουργήσει ένα εξαιρετικό look.

Τζιν & Πουκάμισο

Εκτός από σακάκι, ήρθε η ώρα να «αρπάξετε» και ένα πουκάμισο από την ντουλάπα του συντρόφου. Η φαρδιά τους εφαρμογή θα σας ταιριάξει γάντι αυτούς τους μήνες. Πέρα από τζιν, σε αυτό το look μπορείτε να βάλετε σατέν φούστα, φούστα με πιέτες και καλσόν, αλλά και υφασμάτινο παντελόνι.