Ένας από τους απαράβατους κανόνες ομορφιάς όσον αφορά στο μακιγιάζ είναι το γεγονός ότι ποτέ δεν βάφουμε έντονα, ταυτόχρονα, τα μάτια και τα χείλη. Το αποτέλεσμα θα είναι υπερβολικό και με αυτόν τον τρόπο δεν μπορείτε να δώσετε έμφαση σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο του προσώπου σας.

Κι όμως, η Τζένιφερ Λόπεζ σε μια πρόσφατη εμφάνισή της έσπασε έναν από τους πιο παλιούς και κλασικούς κανόνες ομορφιάς, κάνοντας τις ακολούθους της στο Instagram να αναθεωρήσουν την προσέγγισή τους στο μακιγιάζ.

Πιο συγκεκριμένα, η λατίνα σταρ τόλμησε να συνδυάσει smokey eyes σε γκρι απόχρωση, με έντονα βλέφαρα και φωτεινά φούξια χείλη σε μια εκδήλωση στο Λος Άντζελες στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Σε μία βραδιά που η είχε διοργανωθεί για τιμήσει την A- list γκουρού της γυμναστικής Tracy Anderson, το pretty in pink look της Τζένιφερ Λόπεζ ήταν κάτι σαν «απόκλιση» από τη συνηθισμένη μπρονζέ λάμψη της.

Το μακιγιάζ της Τζένιφερ Λόπεζ σε χρωματισμούς που δεν μας έχει συνηθίσει

Παρόλο που η χρωματική παλέτα της JLo έμοιαζε διαφορετική, τα χαρακτηριστικά smokey eyes της εξακολουθούσαν να αποτελούν ένα από τα βασικά στοιχεία του μακιγιάζ της. Αυτή τη φορά, ο make-up artist Scott Barnes απέφυγε τα καφέ και μπεζ ουδέτερα χρώματα και προτίμησε ένα διαφορετικό χρωματικό φάσμα, σκορπίζοντας διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι από τη γραμμή των βλεφαρίδων μέχρι λίγο κάτω από το φρύδι της. Το βλέμμα ολοκληρώθηκε με άφθονο μαύρο μολύβι και μάσκαρα που έκανε το βλέμμα της να φαίνεται πιο ανοιχτό.

Για την τελική πινελιά, ο Barnes απέδειξε ότι μερικές φορές το «more is more», προσθέτοντας αιφνιδιαστικά ένα ροζ χρώμα στα χείλη της Τζένιφερ Λόπεζ. Η φωτεινή απόχρωση των χειλιών της στους τόνους του βατόμουρου, που απείχε πολύ από τα συνηθισμένα γυαλιστερά nude χείλη της, συμπλήρωσε τους τόνους του φλοράλ φορέματος που επέλεξε για την περίσταση και αποτέλεσε το τέλειο αντίβαρο για τα έντονα (αλλά τέλεια) μάτια της. Ολοκλήρωσε το, ανατρεπτικό για τη Λατίνα σταρ, μακιγιάζ δένοντας τις επιλογές της με ένα ροζ ρουζ στα ζυγωματικά της.

Από την άλλη, για να διατηρήσει την προσοχή στο πρόσωπό της, ο κομμωτής της Lorenzo Martin κράτησε τα πράγματα απλά με ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χτενίσματα της Λόπεζ, πιάνοντας τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό σινιόν.