Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από μια κάμερα ασφαλείας σε σπίτι στις ΗΠΑ, στο οποίο κάνει την εμφάνισή του ένα παράξενο πλάσμα, που έχει περίεργη μορφή και περπατά επίσης αλλόκοτα στον δρόμο. Μάλιστα, κάποια στιγμή εξαφανίζεται από το πλάνο και στη συνέχεια εμφανίζεται ξανά… μαγικά, λίγο πιο πίσω, για να εξαφανιστεί ξανά και οριστικά.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ το παράξενο κλιπ «ανέβασε» την περασμένη Πέμπτη (06/06) μια γυναίκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Faceboοκ, ισχυριζόμενη ότι το υλικό αυτό είναι από την κάμερα ασφαλείας έξω από το σπίτι της.

Ο κόσμος που… διψάει για πράγματα που δεν συμβαδίζουν με το φυσιολογικό δημιούργησε έναν ιδιαίτερο «θόρυβο» γύρω από αυτό το βίντεο, με πολλούς από αυτούς να αναφέρουν ότι μοιάζει με τον Dobby, από τις ταινίες του Χάρι Πότερ. Άλλοι υποστηρίζουν ότι μοιάζει με τον Mac από την  ταινία Μακ ο Φιλαράκος.

Αρκετοί χρήστες αμφισβήτησαν τους ισχυρισμούς της γυναίκας πως το υλικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και έκαναν λόγο για ξεκάθαρα «φτιαχτό» βίντεο. Άλλωστε, αυτό ήταν και το βασικό debate που απασχόλησε τους χρήστες των social media.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.