Με ένα νέο, καθηλωτικό επεισόδιο ήρθε η δημοφιλής σειρά «Σασμός» το βράδυ της Τετάρτης (3/5), μέσα από το πρόγραμμα του Alpha, στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Σε αυτό έμελλε ο Αντώνης να δεχθεί μια επίσκεψη από τον Ευθύμη στο σπίτι του και οι δυο τους να μας προσφέρουν μια από τις πλέον συγκλονιστικές ερμηνείες στην σειρά.

Ο Ευθύμης επισκέφθηκε τον αστυνόμο στο σπίτι με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας μήπως τυχόν και του φρεσκάρει τη μνήμη και οι στιγμές που ακολούθησαν έκοψαν την ανάσα.

Ο αστυνόμος ζήτησε συγχώρεση λυγίζοντας μπροστά τον «σκληρό» Φαρμάκη που σκότωσε πριν από χρόνια τη γυναίκα της ζωής του, τη Ρέα. «Δεν είναι περίεργο; Το μόνο που θυμάσαι τόσο καθαρά είναι η στιγμή που σταμάτησε για μένα ο χρόνος. Τότε τελείωσαν για μένα όλα, εκεί με βρήκε το μάταιο των πραγμάτων που λέμε. Μια σφαίρα αρκεί για να χαθεί και το νόημα και το νήμα της ζωής» ομολόγησε, αρχικά, ο Ευθύμης για να ξεσπάσει ο Αντώνης.

«Εγώ είμαι υπεύθυνος ε; Εγώ είμαι υπεύθυνος. Δηλαδή η σφαίρα… Εγώ είμαι υπεύθυνος με την σφαίρα. Συγγνώμη, συγγνώμη, συγνώμη, συγνώμη» αναφώνησε ο ήρωας της καθημερινής σειράς ξεσπώντας σε κλάματα μπροστά στον παρ’ ολίγον δολοφόνο του. «Συγγνώμη… Ήρθε και αυτή η στιγμή, μετά από χρόνια, να μου ζητήσεις συγνώμη» ψέλλισε, με μιας, εκείνος.

«Τόσα χρόνια δεν σου έχω ζητήσει συγνώμη; Σε παρακαλώ, συγχώρεσε με. Βρες τη δύναμη να με συγχωρέσεις, σε παρακαλώ. Τώρα, πάρε αυτό το βάρος από πάνω μου. Σε παρακαλώ. Έχω συνεχώς μια εικόνα από την ώρα που άνοιξα τα μάτια μου. Μια γυναίκα, ματωμένα φορέματα, να με κατηγορείς και να μου φωνάζεις στο μυαλό μου ηχεί η κραυγή σου. Σε παρακαλώ! Έλα, δως μου την συγχώρεση» συμπλήρωσε, διαλυμένος, ο Αντώνης στα πόδια του Φαρμάκη σε μια πολύ δυνατή συναισθηματική στιγμή της σειράς «Σασμός» στον Alpha.

Ο τελευταίος τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Αλεξανδρής δεν τον συγχώρησε αλλά του υποσχέθηκε πως δεν θα τον πειράξει βλέποντας το βάρος των ενοχών στις πλάτες του.

Στο μεταξύ το Twitter αποθέωσε τον Δημήτρη Ήμελλο και τον Δημήτρη Αλεξανδρή για την υποκριτική του δεινότητα και το ρεσιτάλ ερμηνείας τους.