Εκτός «Σασμού» θα βρεθεί και τίτλοι τέλους από τη σειρά πέφτουν για τον Αργύρη Πανταζάρα, ο οποίος παίζει τον ρόλο του αστυνομικού «Γεράσιμου Χριστογιάννη», ή «Μάκη», γιου του ισοβίτη Βλάσση Καραπάνου, που πέθανε στη σειρά, πριν από μερικές ημέρες.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (27/6), ο «Μάκης», μετά από μια πολύ τρυφερή κουβέντα που είχε με τον αστυνόμο του, «Αντώνη Φραγκιαδάκη», υπέβαλλε την παραίτησή του από το Σώμα, καθώς δεν έλαβε την απάντηση που περίμενε από την αγαπημένη του «Στέλλα».

Η δικηγόρος, όταν έπιασε το κινητό της για να του απαντήσει, διεκόπη από τον «Αστέρη», ο οποίος μπήκε ακάλεστος στο γραφείο της, για μια εξουσιοδότηση. Ο «Γεράσιμος Χριστογιάννης» έδωσε το χαρτί της παραίτησης στον «Αντώνη Φραγκιαδάκη» κι εκείνος το υπέγραψε, παρά τη διαφωνία του.

Το φανατικό κοινό της σειράς στο Twitter δεν άντεξε ακόμα μία αποχώρηση και τα έβαλε τόσο με τη «Στέλλα» που δεν έστειλε το μήνυμα, όσο και με τον «Αντώνη Φραγκιαδάκη» που δέχτηκε την παραίτηση.

Ο ηθοποιός με προ ημερών ανάρτησή του στο Instagram αποχαιρέτησε τον ρόλο του, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον Καραπάνο.

Στη λεζάντα της εικόνας, ο Αργύρης Πανταζάρας έγραψε: «Father vs Son (Sun) | Final Round. Με προπονητή πνευματικό πατέρα τον Δ.Ημέλλο (mr.Φραγκιαδάκη). Με Αντίπαλο Παρτενέρ τον τηλεοπτικό πατέρα Λ.Γεωργακόπουλο (mr.Karapan). Αποχαιρετάω την τηλεοπτική σεζόν με τα επόμενα δακρύβρεχτα και σπαραχτικά επεισόδια…τόσο για την δική σας ψυχή, όσο και για τη δική μας. Εύχομαι να έχετε επαφή με τα συναισθήματα σας και να τα εκφράζετε! Στους σωστούς ανθρώπους την σωστή στιγμή!!! Eνα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας».

Ο Αργύρης Πανταζάρας την επόμενη σεζόν θα συνεχίσει την τηλεοπτική του παρουσία στην ΕΡΤ. Ο ηθοποιός βρίσκεται ήδη σε γυρίσματα για τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Φλόγα και Άνεμος» που θα παρουσιάζει τον έρωτα του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης Ανδριανού. Εκεί θα ενσαρκώνει τον Φώντα, έναν άντρα που συνδέεται με τις μυστικές υπηρεσίες την εποχή της δικτατορίας του 1968. Να σημειωθεί ότι τη σκηνοθεσία υπογράφει η Ρένα Εσκενάζυ και το σενάριο η Ρένα Ρίγγα.

Ο Αργύρης Πανταζάρας δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον συνάδελφό και συνονόματό του, Αργύρη Αγγέλου, στην οποία και οι δύο είναι ντυμένοι με στρατιωτικά ρούχα.