Ο James Καφετζής αποτελεί πλέον παρελθόν από το Survivor. Ο παίκτης των Μπλε ανακοίνωσε χθες (11.05) στο συμβούλιο του νησιού την οικειοθελή αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Έχω αρχίσει και τα χάνω. Μέχρι και τα όνειρά μου είναι για το Survivor. Νιώθω ότι ξεχνάω αναμνήσεις από τη ζωή μου. Επειδή νιώθω ότι ο καιρός είναι μακρύς θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Με έχει στηρίξει ο κόσμος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ» είπε ο James.

Λίγο πριν ο παίκτης χαιρετίσει την ομάδα του και αποχωρήσει, με τον χαρακτηριστικό «βασιλικό» χαιρετισμό του, μίλησε κλαίγοντας γι’ αυτόν ο Νίκος Μπάρτζης. Με κλάματα απάντησε και ο James.

«Θα ξυπνάω και δεν θα τον βλέπω δίπλα μου, είναι σαν να είμαι σπίτι μου και να μην βλέπω τον αδερφό μου» είπε ο Νίκος. «Το έπαθλο το έχω κερδίσει, είναι ο Νίκος. Θέλω να σκέφτεται ότι είναι πιο κοντά στον στόχο του από ποτέ» είπε ο James.

Ο James στη συνέχεια σηκώθηκε να χαιρετίσει τους συμπαίκτες του. Μόλις έφτασε στον κολλητό του αγκαλιάστηκαν και αντάλλαξαν μπλούζες.

Δείτε στο βίντεο τον συγκινητικό αποχωρισμό τους:

Το Twitter συγκινείται με την δυνατή φιλία

Το Twitter δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητο τόσο με την αποχώρηση του James όσο και με τη φιλία του με τον Νίκο.