Ένας επικίνδυνος τρόπος για να πηγαίνεις στη δουλειά σου

«Urban surfing» ή «subway surfing» αποκαλείται η ριψοκίνδυνη πρακτική - Δείτε το βίντεο


Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙΒΙΝΤΕΟ
15:03
10/07/2018
Ένας επικίνδυνος τρόπος για να πηγαίνεις στη δουλειά σου
loading

Βιάζεσαι να πας στη δουλειά σου και την τελευταία στιγμή δεν προλαβαίνεις να μπεις στο μετρό. Τι εναλλακτική έχεις; Μπορείς να περιμένεις μερικά λεπτά μέχρι να έρθει ο επόμενος συρμός. Αυτό λέει η λογική.

Ο τύπος, όμως, που θα δείτε προφανώς και δεν λειτουργεί βάσει λογικής, καθώς αφού δεν πρόλαβε να μπει στο βαγόνι, κρεμάστηκε από την πόρτα!

Το «urban surfing» ή «subway surfing», όπως αποκαλείται αυτή η ριψοκίνδυνη πρακτική, είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα από το 1989 έως σήμερα περισσότεροι από 15 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους «σερφάροντας» στο μετρό.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής 6/7 και το κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ο Μάθιου Μπέρι, που βρισκόταν μέσα στο μετρό.

Ο ριψοκίνδυνος άνδρας δεν πρόλαβε να επιβιβαστεί στο μετρό και κρεμάστηκε στο πλάι του μετρό για να πάει στη δουλειά του. Ήταν τόσο άνετος που σε κάποιο σημείο της διαδρομής, μάλιστα, άφησε το ένα χέρι για να φτιάξει τη μπλούζα του. Φτάνοντας στη στάση, άφησε την πόρτα και αποχώρησε σα να μη συνέβη τίποτα.

«Δεν είχα δει ποτέ κανέναν να κάνει κάτι αντίστοιχο» δήλωσε ο Μάθιου Μπέρι στην NY Post και πρόσθεσε: «Έχω δει τις προειδοποιήσεις που υπάρχουν γι' αυτό στο μετρό. Ήθελα να το καταγράψω στο βίντεο γιατί σκέφτηκα ότι ήταν απίστευτο και συνάμα τρομακτικό όσο η κόλαση».

Μια γυναίκα που καθόταν δίπλα στον 35χρονο είχε σοκαριστεί από το θέαμα, ενώ ένας νεαρός που βρισκόταν δίπλα στην πόρτα και φορούσε ακουστικά δεν κατάλαβε τίποτα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει