Το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» που έχει μεταφερθεί σε πάμπολλες χώρες, έχει γράψει ιστορία με παίκτες που είτε «σάρωσαν», -είτε λόγω άγχους ή άγνοιας-, έδωσαν ξεκαρδιστικά ανόητες απαντήσεις που προκαλούν αβίαστα το γέλιο.

Ένα παράδειγμα μιας εξαιρετικά κακής απάντησης είδαμε στην αυστραλιανή έκδοση του τηλεπαιχνιδιού, όποτε και μια γυναίκα κλήθηκε να απαντήσει για ένα… δαχτυλίδι.

Συγκεκριμένα, η ερώτηση που τέθηκε ήταν: Ποιο από αυτά δεν είναι κόσμημα, που συνήθως  φοριέται για να συμβολίσει μια σχέση ανάμεσα σε δυο ανθρώπους. Η νεαρή, είχε να επιλέξει ανάμεσα σε τέσσερις, απαντήσεις: δαχτυλίδι αρραβώνων, δαχτυλίδι επετείου, δαχτυλίδι γάμου και burger rings.

Αν και διέθετε όλες τις βοήθειες, δηλαδή θα μπορούσε να τηλεφωνήσει σε έναν φίλο, να ρωτήσει το κοινό ή να πάρει το 50:50, η γυναίκα αποφάσισε το «δαχτυλίδι επετείου».

Η αγχωμένη μα χαμογελαστή διαγωνιζόμενη «κλείδωσε» την απάντησή της, παρά το ότι ο παρουσιαστής την προέτρεπε να «ρίξει άλλη μια ματιά». Το βίντεο, είναι από παιχνίδι του 2014, ωστόσο επανήλεθε και σήμερα και έγινε viral.

Δείτε το βίντεο…