Την καταστροφική προσπάθεια μιας γυναίκας οδηγού από τη Ρωσία να παρκάρει σε έναν χώρο στάθμευσης δείχνει ένα βίντεο που δημοσιεύει η βρετανική Mirror.

Έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ η γυναίκα προσπαθεί να παρκάρει και στην προσπάθειά της αυτή χτυπάει και προκαλεί ζημιές σε συνολικά 17 αυτοκίνητα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Το βίντεο καταγράφηκε από έναν μαθητή στην πόλη του Κρασνοντάρ στη Ρωσία και δείχνει τη γυναίκα να κινείται σε έναν χώρο με παρκαρισμένα αυτοκίνητα και προσπαθώντας να παρκάρει το δικό της όχημα χτυπάει οποιοδήποτε άλλο βρίσκεται τριγύρω.

Το περιστατικό συνέβη στις 23 Φεβρουαρίου και τα πλάνα που είναι τραβηγμένα από το κινητό τηλέφωνο του μαθητή δείχνουν την μεθυσμένη σύμφωνα με το δημοσίευμα γυναίκα να προκαλεί μεγάλες ή μικρότερες ζημιές στα παρκαρισμένα οχήματα των υπόλοιπων άτυχων οδηγών χωρίς να δείχνει μάλιστα να ταράζεται.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι θυμωμένοι  ιδιοκτήτες των κατεστραμμένων αυτοκινήτων τελικά κατάφεραν να σταματήσουν τη γυναίκα και να την τραβήξουν, ώστε να βγει έξω από το αυτοκίνητο και να σταματήσει το καταστροφικό της έργο.

au2

Η ίδια τότε αντέδρασε με επιθετικότητα και έκανε αγενείς χειρονομίες σύμφωνα με τους μάρτυρες ενώ εξακολουθούσε να προσπαθεί να μιλήσει στο τηλέφωνο, άγνωστο με ποιον. Η γυναίκα από τη Ρωσία μάλλον μάλιστα προσπάθησε να φύγει από το χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων όπως λένε οι μάρτυρες, αλλά οι υπόλοιποι οδηγοί και όσοι έβλεπαν το συμβάν την κράτησαν εκεί μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Λέγεται μάλιστα ότι είχε πιει έξι φορές πάνω από το όριο του αλκοόλ που επιτρέπεται να καταναλωθεί κατά την οδήγηση φέρνοντας το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Επίσης, η αστυνομία είναι σε διαδικασία υπολογισμού του ποσού από τις ζημιές που προκλήθηκαν λόγω της πλημμελούς οδήγησης, που όπως φαίνεται θα είναι πολύ μεγάλο.