Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ αυτή που πέρασε και όπως θέλει η παράδοση διεξάγονται αγώνες του NFL (αμερικάνικο ποδόσφαιρο) και στο παιχνίδι των Ντάλας Κάουμποϊς με τους Ουάσινγκτον Κομάντερς (45-10) στο «AT&T Stadium» του Άρλινγκτον του Τέξας, η Ντόλι Πάρτον «έκλεψε» την παράσταση.

Η 77χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με κοντό σορτς και ανοικτό ντεκολτέ για το performance της στη διάρκεια του ημιχρόνου και «τρέλανε» τους οπαδούς και τους τηλεθεατές. Μέχρι που δημιουργήθηκε και κύμα για να είναι εκείνη η επόμενη πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αφού όπως όλα δείχνουν το χρίσμα θα διεκδικήσουν δύο ηλικιωμένοι άνδρες – είτε ο 81χρονος Τζο Μπάιντεν, είτε ο 77χρονος Ντόναλντ Τραμπ.

Η Ντόλι Πάρτον, δε, ξεσήκωσε το κοινό όταν τραγούδησε το «We Are The Champions» με τις μαζορέτες των Ντάλας Κάουμποϊς – που φορούσαν το ίδιο outfit – με εκείνη να παρουσιάζουν μια εντυπωσιακή χορογραφία στον αγωνιστικό χώρο. Κι ενώ υπήρχαν οπαδοί στις εξέδρες που χόρεψαν κάπως προκλητικά, ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Κάουμποϊς, ο Τζέρι Τζόουνς φώναξε στους δημοσιογράφους: «Ντόλι Πάρτον και μπούτια γαλοπούλας, ουάου!».

Κι ενώ ο σχολιαστής και πρώην παίκτης του NFL, Τόνι Ρόμο, δεν μπορούσε να σταματήσει να μιλάει για εκείνη, στην πλατφόρμα Χ είχε ήδη στηθεί… πάρτι. «Είναι εθνικός θησαυρός», έγραψε ένας χρήστης. «Αν είναι να εκλέξουμε έναν ηλικιωμένο, ας εκλέξουμε την Ντόλι Πάρτον», σημείωσε ένας άλλος. «Ο Μπάιντεν κι ο Τραμπ είναι ξοφλημένοι, Ντόλι για πρόεδρος», έγραψε ένας τρίτος κι εκεί εμφανίστηκε η Τόμι Λάρεν, συντηρητική δημοσιογράφος για να αναφέρει πως η 77χρονη Πάρτον χορεύει και τραγουδάει, ενώ ο Τζο Μπάιντεν δυσκολεύεται να κινηθεί. Με δεδομένο πως στις ΗΠΑ έχουν προεδρικές εκλογές σ’ ένα χρόνο, η εμφάνιση της Ντόλι Πάρτον πήρε απέκτησε γρήγορα πολιτική χροιά στα social media, ενώ υπήρχαν και σχόλια για να… μάθει η Μαντόνα από τη «βασίλισσα».