Το πρώτο ρομποτικό φαρμακείο της Ελλάδας, στη Σαντορίνη

Το Φαρμακείο Ζαχαρόπουλος δεν βρίσκεται τυχαία στην πρώτη θέση των προτιμήσεων


ΤΑΞΙΔΙΟΔΗΓΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
17:52
05/08/2015
Το πρώτο ρομποτικό φαρμακείο της Ελλάδας, στη Σαντορίνη
loading

Οδηγός Σαντορίνη

Το Φαρμακείο Ζαχαρόπουλος θα το βρείτε στα Φηρά, στην είσοδο σχεδόν του οικισμού στη Σαντορίνη, έναντι των Ταξί. Το κεντρικό του σημείο σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση το καθιστά πρώτη επιλογή.

Στο συγκεκριμένο φαρμακείο μπορείτε να βρείτε φάρμακα, δερμοκαλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, ορθοπεδικά είδη, είδη βρεφοανάπτυξης, ομοιοπαθητικά φάρμακα, προϊόντα αρωματοθεραπείας και φυτικά έλαια. Επίσης, ακουστικά βαρηκοΐας siemens, ηλεκτρονικά τσιγάρα, οτιδήποτε αφορά την οδοντική περιποίηση και μια μεγάλη ποικιλία από αντηλιακά και after sun. Στην ολοκληρωμένη πρόταση που συνθέτουν τα παραπάνω και καλύπτουν τις ανάγκες σας συμπεριλαμβάνονται και travellers essentials.

Αυτό που ωστόσο καθιστά το Φαρμακείο Ζαχαρόπουλος ασυναγώνιστο είναι η άρτια επιστημονική εξυπηρέτηση και η φιλική προσέγγιση που αντιλαμβάνεται κανείς από το πρώτο κιόλας λεπτό στο χώρο. Συμβουλές αλλά και λύσεις προσφέρονται φιλικά και επιστημονικά καθιστώντας την εξυπηρέτηση προσωποποιημένη και φιλόξενη. Αξίζει να αναφερθεί πως η οικογενειακή αυτή επιχείρηση έχει ιστορία στο χώρο, μιας κι άνοιξε το πρώτο της φαρμακείο το 1981 στην Αθήνα (το οποίο πλέον δεν λειτουργεί) και στη Σαντορίνη λειτουργεί ασταμάτητα από το 1989.

SantoriniPharmacy1

Ένα από τα όσα καθιστά πρωτοποριακό το Φαρμακείο Ζαχαρόπουλος είναι το πρώτο ρομποτικό της Ελλάδας. Τι σημαίνει αυτό; Εδώ συναντάμε ένα σύγχρονο ρομποτικό σύστημα, το οποίο λαμβάνοντας εντολή των όσων επιθυμείτε να αγοράσετε φέρνει τα φάρμακά σας στο ταμείο μέσα σε ελάχιστα λεπτά! Οπότε μην εκπλαγείτε όταν θα δείτε τον φαρμακοποιό απλά να σας χαμογελά για μερικά δευτερόλεπτα και μετά η παραγγελία σας να εμφανίζεται μπροστά σας!

Info

Δευτέρα-Σάββατο: 08.00-01.00

Φηρά, Σαντορίνη

Τηλ. 22860 23444

www.facebook.com/SantoriniPharmacy

Οδηγός Σαντορίνη

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει