Στην ανακοίνωση πως επιταχύνει τις κινήσεις για την επανάληψη των πτήσεών της κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών, καθώς χώρες απ’ όλο τον κόσμο επιδιώκουν να ανοίξουν σιγά-σιγά και πάλι τα σύνορά τους και τις οικονομίες τους μετά την πανδημία του κορονοϊού, προχώρησε την Παρασκευή (12/06) η Air France.

Η εταιρεία έκανε γνωστό πως σχεδιάζει να εξυπηρετήσει σχεδόν 150 προορισμούς, που αντιπροσωπεύουν το 80% του συνήθους δικτύου της, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί στην ενίσχυση του εσωτερικού δικτύου της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, θα επαναληφθούν δρομολόγια ανάμεσα στο Παρίσι και γαλλικές περιφέρειες, καθώς και δρομολόγια μεταξύ των περιφερειών, ιδιαίτερα προς και από την Κορσική.

Επίσης, θα αυξηθεί ο αριθμός των δρομολογίων προς τα γαλλικά υπερπόντια διαμερίσματα και εδάφη, καθώς και προς την Ευρώπη, κυρίως προς την Ισπανία, την Ελλάδα, την Ιταλία και την Πορτογαλία.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.