Ο ΌμιλοςFais, στα πλαίσια της στρατηγικής εισόδου του στον τομέα της Φιλοξενίας αλλά και της περαιτέρω ανάπτυξής του στους τομείς της Εστίασης και της Γαστρονομίας, ανακοινώνει την συμμετοχή του στην 36η Philoxenia που θα πραγματοποιηθεί στις 12, 13 και 14 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. O Όμιλος συμμετέχει με την πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα 5* Radisson Blu Zaffron Resort & με την Αγορά Μοδιάνο. Τα δύο σήματα αποτελούν τις πιο πρόσφατες προσθήκες στο Hospitality & Gastronomy Division του Ομίλου. 

H εμβληματική Aγορά Μοδιάνο, σημαντικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, ετοιμάζεται να μπει στη νέα της εποχή, σε μια σημαντική χρονιά γι’ αυτήν, καθώς το 2022 κλείνουν τα 100 χρόνια από τη δημιουργία της (το έργο ολοκληρώθηκε τότε το 1925).  Στόχος της, να αποτελέσει και πάλι την Κεντρική Αγορά Τροφίμων της Θεσσαλονίκης και παράλληλα έναν χώρο κοινωνικής συναναστροφής, πολιτισμού, γαστρονομίας και εκδηλώσεων. 

Η Αγορά Μοδιάνο είναι το πρώτο χαρακτηρισμένο μνημείο στην Ελλάδα που ανακατασκευάστηκε και παραδίδεται για χρήση στους πολίτες της Θεσσαλονίκης αλλά και στους επισκέπτες της. Ολοζώντανο ορόσημο της Θεσσαλονίκης, όπως ξεκίνησε από τον ιδρυτή της, τον Έλι Μοδιάνο, το 1922 και συνεχίζει σήμερα ο Όμιλος Fais.

Tο ολοκαίνουργιο 5* Radisson Blu Zaffron Resort ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Αύγουστο του 2021 στη Σαντορίνη με 102 σουϊτες και λειτουργεί υπό τον Όμιλο Fais σε συνεργασία με το Radisson Hotel Group. Ασπάζεται μια φιλοσοφία απέριττης, ξεκούραστης πολυτέλειας, έτοιμο να μαγέψει με τον πολυτελή μινιμαλισμό των χώρων του, που παντρεύουν εμπνευσμένα μια αισθητική σύγχρονης κομψότητας με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Μια ανάσα από την μαγευτική μαύρη άμμο της υπέροχης παραλίας Καμάρι, το πανέμορφο ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε προνομιούχα θέση με άμεση πρόσβαση στο αεροδρόμιο καθώς και σε εστιατόρια, μπαρ και αξιοθέατα – ενώ παράλληλα υπόσχεται ένα γαλήνιο περιβάλλον με πλήρη ιδιωτικότητα. Σημαντική θέση στο ξενοδοχείο έχει το εστιατόριο Zeffirino ένα από τα πιο διαχρονικά εστιατόρια της Ιταλίας που άνοιξε το 1939 στη Γένοβα και τάισε από τη Σοφία Λόρεν και τον Λουτσιάνο Παβαρότι μέχρι τον Φρανκ Σινάτρα ο οποίος ταξίδευε από την Αμερική για να φάει εκεί και τους Ποντίφικες της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.