Ανακαλύψτε τις ομορφιές των Χανίων και της υπόλοιπης Κρήτης, μέσα από τις εκδρομές που διοργανώνει το Io Tours, μια σύγχρονη και δυναμική οικογενειακή επιχείρηση στα Χανιά, που έχει ως σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση όλων των αναγκών σας.

Πάρτε μέρος σε κάποια από τις οργανωμένες εκδρομές με ξεναγό που πραγματοποιούνται με τα υπερσύγχρονα λεωφορεία της εταιρείας (5 θέσεων ή mini bus 20 θέσεων) και επισκεφτείτε το Φαράγγι της Σαμαριάς, τη Γραμβούσα και τον Μπάλο, το Ελαφονήσι, το Βοτανικό Πάρκο Κρήτης, την Κνωσσό, τη Σπιναλόγκα, ακόμη και τα Κύθηρα.

Το Io Tours σας δίνει και τη δυνατότητα διοργάνωσης prive εκδρομής, τόσο στις προαναφερθείσες περιοχές όσο και στους προορισμούς της αρεσκείας σας, δημιουργώντας custom made εξορμήσεις.

Εκτός από τις οργανωμένες εκδρομές σε όλο το νησί, το Io Tours διαθέτει ένα ολοκαίνουριο 12μετρο ιστιοπλοϊκό με το οποίο μπορείτε να γυρίσετε σε όλες τις παραλίες του νομού και όχι μόνο, επιλέγοντας εσείς τον προορισμό της αρεσκείας σας.

Το ιστιοπλοϊκό μπορεί να φιλοξενήσει από 8-10 άτομα, ενώ στην τιμή συμπεριλαμβάνονται snacks, κρασί και αναψυκτικά για όλους τους επιβαίνοντες.

Στις επιπλέον υπηρεσίες του πρακτορείου συγκαταλέγονται οι μεταφορές από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, booking διαμονής, αεροπορικών ή ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, εξειδικευμένα πακέτα εκδρομών κ.ά.

Tip: Για να λάβετε μέρος σε κάποια από τις οργανωμένες εκδρομές, πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έως και μία ημέρα πριν την καθορισμένη ημερομηνία αναχώρησης.

Info:

Τιμές: Από 18 ευρώ (ημερήσια εκδρομή)

Σαρπηδώνος 4 & Ακτή Ενώσεως, Λιμάνι, Χανιά

Τηλ. +30 28210 27497

[email protected]

iotours.gr