Είστε έτοιμοι για στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης κάτω από τον καυτό ήλιο της παραλίας Rockaway στη Νέα Υόρκη;

Η μεγαλύτερη αστική παραλία στις ΗΠΑ, βρίσκεται στην πόλης της Νέας Υόρκης και συγκεκριμένα στο Queens.

Έχοντας αυτό το φιλόξενο όνομα, δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια από το να ξεθάψουμε το αγαπημένο μας καλοκαιρινό σορτς και να κάνουμε ένα ταξίδι, επιλέγοντας για τη διαμονή μας το κατάλυμα Playland Motel.

Μπορεί η απόφαση μας να είναι υπερβολικά αισιόδοξη, ειδικά τον Ιανουάριο, με την πολική δίνη που σαρώνει τις γύρω περιοχές, αλλά το ξενοδοχείο μας υπόσχεται ζεστή ατμόσφαιρα, που θα κρατήσει το κρύο μακρυά.

Κάθε δωμάτιο του κτιρίου, του 19ου αιώνα, έχει σχεδιαστεί από έναν διαφορετικό καλλιτέχνη. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν δημιουργήσει χώρους ιδανικούς για χαλάρωση, όπως οι αμμώδεις ακτές της Melanie Dizon και της Marina Burini και η ηρεμία του δάσους του Nektaris Ioannidis.

Οι Federico Saenz – Recio και η Νάντια Kaufhold έχουν σχεδιάσει με πιο «παιχνιδιάρικο» τρόπο τα δικά τους δωμάτια.

Στον κάτω όροφο θα βρείτε ένα μπαρ και ένα εστιατόριο με έναν ναπολιτάνικο φούρνο για πίτσα και πολλές γευστικές επιλογές ποτών.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την αίσθηση της παραλίας, με τη βοήθεια των DJs και των συναυλιών, με τη συμμετοχή ροκ συγκροτημάτων.

Υπάρχει επίσης ένας υπαίθριος χώρος αναψυχής ιδανικός για οικογένειες, ίσως όμως προτιμήσετε να αφήσετε τα παιδιά στο σπίτι και να απολαύσετε στιγμές ξεγνοιασιάς μόνο για σας.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ