Τα Beats by Dre, τα ακουστικά που έπεισαν χιλιάδες ανθρώπους να ξοδέψουν για πρώτη φορά εκατοντάδες ευρώ σε ακουστικά, παραμένουν ένα ιδανικό μείγμα μοναδικού σχεδιασμού και υπέροχου ήχου.

Η υπόσχεση που έδωσαν ωστόσο τα επιδεικτικά Beats δικαιώνεται πραγματικά σε ακουστικά που πάνε στο αμέσως επόμενο επίπεδο. Ακουστικά σαν τα Bowers & Wilkins P9 Signature δηλαδή.

Η θρυλική βρετανική εταιρία γιόρταζε τα 50 έτη της το 2016 όταν έριξε στην αγορά τα headphones που κόμιζαν κάτι καινούριο στην επικράτεια του ήχου: τον έρωτα με την πρώτη ματιά!

Ντυμένα μέσα σε δέρμα ανώτερης ποιότητας και μέταλλο, έκαναν το πλαστικό μνήμη από τα παλιά. Πριν καν τα βάλεις στα αυτιά σου, έχεις μια αίσθηση πολυτέλειας και μεγαλείου.

Μιλάμε βέβαια για ακουστικά των 900 δολαρίων (820 ευρώ) και είναι προφανώς προνόμιο να έχεις ένα P9 Signature στην κατοχή σου.

Τα P9 κυκλοφόρησαν ως φορητά ακουστικά και συνεχίζουν να παρέχουν τα καλύτερα ίσως μπάσα που μπορείς να ακούσεις σε headphones.

Η Bowers & Wilkins έχει και φτηνότερα εξάλλου μοντέλα (σαν τα P5 και P7) αν είναι να αναμετρηθεί με τον ανταγωνισμό στο καθημερινό πεδίο του εφικτού.

Τα P9 είναι απλώς ένα όνειρο…