Για να τιμήσει την 50ή επέτειο από την ίδρυση της Samyang Optics, η Samyang παρουσιάζει φακούς AF δεύτερης γενιάς με αναβαθμισμένες επιδόσεις που βασίζονται στην τεχνογνωσία που έχει συσσωρεύσει όλα αυτά τα χρόνια. Ξεκινώντας με τους πρώτους αναγεννημένους φακούς, τους AF 50mm F1.4 FE II & AF 35mm F1.4 FE II συνεχίζει με τον φακό δεύτερης γενιάς AF 85mm F1.4 FE II. Ο AF 85mm F1.4 FE II είναι η δεύτερη

έκδοση του AF 85mm F1.4 FE και είναι ένας από τους φακούς που έχουν αγαπηθεί από πολλούς ανθρώπους από τότε που η Samyang κυκλοφόρησε τον πρώτο της φακό Autofocus το 2016.

AF 85mm F1.4 FE II Βασικά χαρακτηριστικά

Εξαιρετική ανάλυση στο κέντρο

Τα γυάλινα στοιχεία 4 HR (High Refractive) και 1 ED (Extra-Low Dispersion) αυτού του νέου AF 85 mm F1.4 FE II παρέχουν εκπληκτική αντίθεση και η ανάλυση του κέντρου του είναι ανώτερη από άλλους συγκρίσιμους ακριβούς τηλεφακούς. Η τεχνολογία επίστρωσης της Samyang όχι μόνο διατηρεί εξαιρετική ευκρίνεια εικόνας ακόμη και σε κακές συνθήκες φωτισμού, αλλά παρέχει καθαρότερη εικόνα με βελτιωμένο δείκτη συνεισφοράς χρώματος (CCI).

Ταχύτερη, ακριβής, αθόρυβη απόδοση αυτόματης εστίασης

Ο γραμμικός κινητήρας (STM) της Samyang παρέχει υψηλή απόδοση προσφέροντας γρήγορη, ακριβής, και αθόρυβη αυτόματη εστίαση, μεγιστοποιώντας έτσι τα πλεονεκτήματα των καμερών Sony E-Mount. Σε σύγκριση με τον προηγούμενο AF 85mm F1.4 FE, αυτός ο νέος AF 85mm F1.4 FE II είναι βελτιστοποιημένος όχι μόνο για λήψη φωτογραφιών, αλλά και για λήψη βίντεο ελαχιστοποιώντας τους κραδασμούς και τον θόρυβο. Παρακολουθώντας το θέμα με ακρίβεια και ταχύτητα, το AF λειτουργεί επίσης αθόρυβα και ομαλά κατά τη λήψη βίντεο. Ο Linear STM της Samyang ικανοποιεί τόσο τους φωτογράφους όσο και τους βιντεογράφους με πιο αθόρυβο και ακριβέστερο έλεγχο των φακών εστίασης.

Παρέχει εξαιρετικά καθαρό και όμορφο Bokeh

Ο AF 85mm F1.4 FE II είναι ο μόνος φακός μοντούρας FE που δεν διαθέτει ούτε ένα ασφαιρικό γυαλί. Εάν χρησιμοποιείται ένα ασφαιρικό γυαλί για τη βελτίωση της οπτικής απόδοσης, αυτό είναι αρνητικός παράγοντας στην αξιολόγηση του bokeh. Δεδομένου ότι ο AF 85mm F1.4 FE II δεν διαθέτει κανένα ασφαιρικό γυαλί στα στοιχεία του, έχει καθαρό και όμορφο bokeh!

Βελτιωμένη λειτουργικότητα και αξιοπιστία

Τα σημαντικά χαρακτηριστικά του AF 85mm F1.4 FE II περιλαμβάνουν: 1) Κουμπί συγκράτησης εστίασης & 2) Προσαρμοσμένο διακόπτη. Συνολικά, αυτός είναι ένας φακός που πληροί τις επαγγελματικές απαιτήσεις για έλεγχο και αξιοπιστία, τόσο για φωτογραφίες όσο και για βίντεο.

Κουμπί συγκράτησης εστίασης

Πατώντας αυτό το κουμπί στον φακό, ο φακός θα παραμείνει κλειδωμένος σε αυτήν την απόσταση εστίασης. Μπορείτε να αντιστοιχίσετε λειτουργίες όπως το Eye AF στις ρυθμίσεις στο σώμα της κάμερας.

Προσαρμοσμένος διακόπτης

Υπάρχει ένας προσαρμοσμένος διακόπτης, ο οποίος μπορεί να ρυθμιστεί για να επιτρέπει τη ρύθμιση του διαφράγματος αθόρυβα, περιστρέφοντας τον δακτύλιο εστίασης. Χρησιμοποιώντας προαιρετικά το Lens Station, μπορείτε να ρυθμίσετε τη λειτουργία σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας*.

(*Θα προστεθούν περισσότερες λειτουργίες μέσω ενημερώσεων υλικολογισμικού στο μέλλον)

Μοντέρνος Σχεδιασμός & στεγανοποίηση καιρού

Ο AF 85mm F1.4 FE II έχει αναπτυχθεί και βελτιωθεί, λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνο τη σχεδίαση αλλά και το περιβάλλον λήψης του χρήστη. Διαθέτει λαστιχένιο δακτύλιο εστίασης με, κομψό ασημένιο δαχτυλίδι,

κρυφό κόκκινο δαχτυλίδι και ματ φινίρισμα με τέλεια αίσθηση κατά τη λειτουργία και η στεγανοποίηση από τις καιρικές συνθήκες (σε 7 περιοχές) προστατεύει τον φακό από την ελαφριά βροχή, το χιόνι και τη σκόνη.

Η ελάχιστη εστιακή απόσταση είναι μόλις 85 cm, καθιστώντας τον φακό ιδανικό για κολακευτικά πορτρέτα, φωτογραφίες προσώπου και εικόνες ολόκληρου του σώματος. Υπάρχει μια μοναδική προοπτική για φωτογραφίες κοντά στο θέμα διευκολύνοντας τη λήψη πορτρέτων με υπερβολικά χαρακτηριστικά, φαγητό σε τραπέζια κ.λπ.