Ακόμη μια αναφορά έρχεται που υποστηρίζει ότι η παραγωγή του iPhone 5C μειώνεται μετά από εντολή της Apple. Αυτή την φορά η είδηση προέρχεται από την πάντα αξιόπιστη Wall Street Journal και αναφέρει ότι η Apple έδωσε εντολή σε Pegatron και Hon Hai να μειώσουν την παραγωγή της εν λόγω συσκευής για το τέταρτο τρίμηνο.

«Η Apple ενημέρωσε τους συναρμολογητές της για το iPhone 5C πως θα μειώσει την παραγωγή της συσκευής κατά το τέταρτο τρίμηνο. Άνθρωποι που γνωρίζουν αναφέρουν πως έχει ξεκινήσει ο προβληματισμός σχετικά με τις πωλήσεις που σημειώνει η συσκευή ειδικά σε σχέση με την τιμή με την οποία διατέθηκε στην αγορά».

Όλοι γνωρίζαμε ότι κατά την επίσημη διάθεση τους ο ντόρος θα γίνονταν για το iPhone 5S. Για τη συσκευή αυτή υπήρχε μεγάλη ανυπομονησία και για αυτό είχαμε και πάλι τον σχηματισμό μεγάλων ουρών έξω από τα Apple Stores ανά τον κόσμο. Το iPhone 5C κανείς δεν περίμενε να έχει μια αντίστοιχη αντιμετώπιση και σαν συσκευή αποτελεί στόχο της Apple σε βάθος χρόνου. Ήταν σχεδόν βέβαιο πως δεν θα μπορούσε να συναγωνιστεί τις πωλήσεις του iPhone 5S.

Η μείωση στην παραγωγή του iPhone 5C δεν σημαίνει απαραίτητα πως η συσκευή δεν πουλάει. Θα μπορούσε να σημαίνει πως η Apple αρχικά κατασκεύασε πολλές από αυτές. Αυτό έχει μια βάση μιας και είναι το μόνο iPhone το οποίο διατίθεται σε 6 διαφορετικά χρώματα και σίγουρα η Apple αρχικά θα ήθελε να έχει καλή διαθεσιμότητα και για τους 6 χρωματικούς συνδυασμούς.

Η τιμή του είναι η τιμή του iPhone 5 αν αυτό δεν είχε αποσυρθεί από την αγορά και το γεγονός πως είναι πλαστικό δεν σημαίνει πως μειώνει την αξία της συσκευής, ισχυρίζονται πολλοί.

Πηγή: appleworldhellas.com