Είτε πρόκειται για την σειρά που έχεις κολλήσει τελευταία είτε για το blockbuster που ανυπομονείς να δεις, η αλήθεια είναι μία.

Η ώρα που παρακολουθείς το αγαπημένο σου πρόγραμμα είναι συνυφασμένη στο μυαλό σου με την απόλυτη χαλάρωση που σου προσφέρει ο καναπές σου.

Εσύ, αγκαλιά με ένα σνακ και απέναντι σου ο «ναός της τεχνολογίας» έτοιμος να σε βγάλει από τη… βαρεμάρα με εντυπωσιακά ηχητικά εφέ και σκηνές καταιγιστικής δράσης.

Ή ανάλογα με τη διάθεση να σου χαρίσει στιγμές γέλιου ή συγκίνησης κάνοντάς σε να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο σινεμά.

Υπάρχουν όμως και οι στιγμές που το μόνο που θες για να αποφορτιστείς από την ένταση της ημέρας, είναι να ακούσεις στη διαπασών τραγουδώντας ή και χορεύοντας το αγαπημένο σου τραγούδι, με τον κρυστάλλινο ήχο υψηλής ποιότητας να «γεμίζει« το δωμάτιο.

Νομίζεις ότι το παραπάνω είναι δύσκολο να το πετύχεις ή ότι θα χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία;

Με τις λύσεις που σου προσφέρει η Ultimate Audio, η απόλυτη εμπειρία διασκέδασης στο σπίτι γίνεται παιχνιδάκι.

Δώσε άλλη διάσταση στη διασκέδαση στο σπίτι

Το σύστημα Home Cinema είναι το απαραίτητο εργαλείο για να απελευθερωθεί όλη η δυναμική της διασκέδασης στο σπίτι:

  • Ζήσε τη μαγεία της μουσικής αναπαραγωγής υψηλής πιστότητας, χρησιμοποίησε όλες τις σύγχρονες μεθόδους αναπαραγωγής μουσικών αρχείων, υπηρεσίες streaming, multi room και εκμεταλλεύσου στο maximum τη σύγχρονη τεχνολογία.
  • Συνδύασε τις σύγχρονες τάσεις με τη μοναδική αναπαραγωγή του αναλογικού ήχου από ένα πικάπ με δίσκους βινυλίου.
  • Βίωσε την καθηλωτική εμπειρία ενός συστήματος Home Cinema προσαρμοσμένου στο χώρο σου και δώσε άλλη διάσταση στη διασκέδαση στο σπίτι.

Home Cinema Specialists

H Ultimate Audio είναι μια εταιρεία με πολυετή γνώση στο χώρο του οικιακού Hi-Fi και του Home Cinema, όντας εισαγωγέας και αντιπρόσωπος δεκατριών εταιρειών συσκευών ήχου και παράλληλα μεταπωλητής όλων των εγνωσμένων brands της αγοράς.

Στην έδρα της εταιρείας θα βρεις ειδικά διαμορφωμένους χώρους επίδειξης συστημάτων ήχου και εικόνας, καθώς και καταρτισμένο προσωπικό,  έτοιμο να δώσει λύση σε οτιδήποτε αφορά στην αναβάθμιση του υπάρχοντος συστήματος σου ή την εξ’ αρχής δημιουργία ενός νέου συστήματος Hi-Fi, High End Audio και Home Cinema, πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου.

Επισκέψου την Ultimate Audio στο νέο πολυώροφο κατάστημα στην Ηλιούπολη και ζήσε την εμπειρία της μεγάλης οθόνης στο σπίτι!

ULTIMATE AUDIO

Μετρό Ηλιούπολης

Πύρρωνος 5 Ηλιούπολη 16346

Τηλ. 210-9949050

ultimateaudio.gr

eshop.ultimateaudio.gr

[email protected]