H hellas online διακρίθηκε για την αποτελεσματικότητα της καμπάνιας επικοινωνίας του hol video club με το bronze effie στα effie awards 2012, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας.

Η καμπάνια λανσαρίσματος του hol video club διαγωνίστηκε στην κατηγορία «Τηλεπικοινωνίες-Τεχνολογία» ανάμεσα σε 14 υποψηφιότητες.

Αυτή είναι η δεύτερη σημαντική διάκριση για την hellas online, μετά το Marketing Excellence Grand Award 2011 από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) της ΕΕΔΕ για το πρόγραμμα «Οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι και το διαδίδουν», που επιβραβεύει την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής επικοινωνίας της εταιρείας.

Τα βραβεία Effie αποτελούν μία από τις σημαντικότερες τιμητικές διακρίσεις στο χώρο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας και έχουν παγκοσμίως αναγνωριστεί, τόσο από τις εταιρίες επικοινωνίας και τους διαφημιζόμενους, όσο και από όσους συμβάλλουν σε μια εκστρατεία επικοινωνίας, ως τα μοναδικά βραβεία αποτίμησης της αποτελεσματικότητας μιας καμπάνιας, βραβεύοντας τη στρατηγική σκέψη, τη δημιουργική της έκφραση και τα αποτελέσματα σε σχέση με σχέση με τους προκαθορισμένους κάθε φορά, στόχους μάρκετινγκ και επικοινωνίας.

Στην Ελλάδα επίσημος εκπρόσωπος για τα βραβεία Effie Hellas είναι η Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ), ύστερα από υπογραφή σύμβασης με την Αμερικανική Ένωση Marketing (AMA).

H διοργάνωση των Effie γίνεται σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), το Ελληνικό Ινστιτούτο Marketing (ΕΙΜ) και τον Σύλλογο Εταιριών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ) κάθε δύο χρόνια.