Η νέα ναυαρχίδα της HTC παρουσιάστηκε πριν από λίγες εβδομάδες στην Ιαπωνία και μόλις πριν μερικές ημέρες στην Αμερική. Όπως φαίνεται όμως το «HTC Butterfly J» ή αλλιώς «HTC Droid DNA» σύντομα θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη, έστω και με διαφορετικό όνομα.

Η ευρωπαϊκή έκδοση της συσκευής θα κυκλοφορήσει με το όνομα HTC Deluxe. Η αποκάλυψη έγινε στο twitter από τον χρήστη @evleaks ο οποίος γενικώς διαθέτει αρκετά καλό ιστορικό στις διαρροές του.

Μαζί με το όνομα της συσκευής, δημοσίευσε μάλιστα και μια φωτογραφία του κινητού, στο οποίο δεν παρατηρούμε κάποια σχεδιαστική διαφορά από τις υπόλοιπες εκδόσεις του.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αναμένεται να είναι τα ίδια με αυτά της ιαπωνικής και αμερικάνικης έκδοσης, με οθόνη 5 ιντσών Super LCD3, πυκνότητα εικονοστοιχείων 440ppi και τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Pro χρονισμένο στο 1.5GHz.

Η μοναδική διαφορά μεταξύ των δυο εκδόσεων ήταν πως η ιαπωνική διαθέτει υποδοχή για κάρτες microSD, ενώ η αμερικάνικη όχι. Δεν είναι γνωστό ακόμα τι θα ισχύει στην ευρωπαϊκή έκδοση του, το πιο πιθανό όμως είναι να μην υποστηρίζει επέκταση μνήμης.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία για την τιμή και την διαθεσιμότητα του HTC Deluxe στην Ευρώπη, είναι πολύ πιθανόν όμως η εταιρεία να το παρουσιάσει πριν από την περίοδο των εορτών.