proho.gr
Η νέα και ιδιαίτερα διαμορφώσιμη σειρά των mainstream notebooks, HP ProBook b, διατίθεται με οθόνες 14 και 15,6 ιντσών με UMA ή ξεχωριστά γραφικά. Με ανθεκτική θήκη με αδιάβροχο φινίρισμα, η σειρά HP ProBook b αποθηκεύει τα δεδομένα σας με ασφάλεια με το HP 3D DriveGuard το οποίο προστατεύει τα notebooks από αναταράξεις που είναι ιδιαίτερα συχνές ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται εν κινήσει. Η τεχνολογία vPro Technology προσφέρει στα HP ProBook 6470b και 6570b ενισχυμένες δυνατότητες διαχείρισης IT, ενώ το HP ProBook 6475b διαθέτει την τελευταία τεχνολογία AMD για επαγγελματική παραγωγικότητα με χαμηλό κόστος.

Με νέα βιομηχανική σχεδίαση, η σειρά HP ProBook s προσφέρει εύχρηστες δυνατότητες ασφαλείας για επαγγελματική χρήση σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και περίβλημα από αλουμίνιο για ενισχυμένη εξωτερική προστασία. Με οθόνες διαστάσεων από 13.3 έως 17,3 ίντσες, τα notebooks προσφέρουν multimedia δυνατότητες για πραγματοποίηση βιντεοδιασκέψεων στο γραφείο καθώς και πολύωρη διασκέδαση είτε με διαμόρφωση Intel είτε με διαμόρφωση AMD.

Στοχεύοντας να ενισχύσει τα notebooks της αλλά και την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων, η HP παρουσιάζει μια σειρά από νέα αξεσουάρ για business notebooks. Τα HP Docking Stations και HP Advanced Docking Stations προσφέρουν εκτεταμένη συνδεσιμότητα για μια πραγματική εμπειρία desktop, με εύχρηστες πολλαπλές θύρες, συμβατότητα USB 2.0 και 3.0 και αναβαθμισμένη θύρα για επιπλέον δυνατότητα αποθήκευσης και φόρτισης της μπαταρίας.

Οι Port Replicators της HP προσφέρουν γρήγορη πρόσβαση σε USB 2.0 και 3.0 συσκευές και εκτεταμένη παραγωγικότητα με σύνδεση σε μια ή δύο εξωτερικές οθόνες – όλες μέσω ενός USB καλωδίου. Τα νέα ασύρματα και USB πληκτρολόγια και ποντίκια συμπληρώνουν με στυλ τα notebooks της HP και σας βοηθούν να δημιουργήσετε μια ολοκληρωμένη λύση εργασίας στο γραφείο σας.