Πρωταθλήματα, κύπελλα, Champions League, εκατοντάδες γκολ, γενικά δεν υπήρξε κάτι που να μην το πέτυχε ο Ραούλ με τη φανέλα της Ρεάλ.

Ο Ισπανός παλαίμαχος επιθετικός είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της γενιάς του και έγραψε τη δική του ιστορία, η οποία δεν θα ξεχαστεί ποτέ, παρά το γεγονός ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε περισσότερα γκολ με τους Μαδριλένους.

Ο Ραούλ ανάγκασε πάρα πολλές φορές τους οπαδούς της ομάδας του να σηκωθούν από τις θέσεις τους για να τον χειροκροτήσουν, αλλά με τον πρώτο προπονητή του το έκανε αυτό πριν καν μπει στο γήπεδο. Ο Χόρχε Βαλντάνο, ο Αργεντίνος πρώην παίκτης της Ρεάλ, εκτελούσε χρέη προπονητή το 1994 και μία μέρα πριν το ντεμπούτο του 17χρονου Ραούλ, του είπε ότι σκέφτεται να τον βάλει να παίξει αλλά φοβάται ότι θα νιώσει την πίεση.

«Αν θέλετε να νικήσετε, να με βάλετε να παίξω. Αν δεν θέλετε να νικήσετε, να επιλέξετε κάποιον άλλον. Αυτή ήταν η απάντησή του και εκείνη την στιγμή κατάλαβα ότι είχαμε να κάνουμε με ένα ταλέντο που θα πετύχαινε τα πάντα», είπε ο Βαλντάνο αναφερόμενος στην απόφασή του να ανεβάσει ανεβάσει τον Ραούλ στην πρώτη ομάδα και στη συνέχεια να του δώσει και τη δυνατότητα να κάνει το ντεμπούτο του.