Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής (06/10) στο Μπουένος Άιρες, καθώς ένας ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του σε ηλικία 23 ετών, καθώς έπεσε από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας.

Ο λόγος για τον Αργεντινό μέσο Εζέκιελ Εσπερόν, ο οποίος πιστεύεται ότι έγειρε το σώμα του σε ένα κιγκλίδωμα που δεν είχε «κουμπώσει» σωστά και λόγω του βάρους του έπεσε στο κενό.

Η τραγωδία συνέβη λίγο πριν από τις 3 το πρωί, στη γειτονιά του Βίγια Ντεβότο, σε ένα διαμέρισμα όπου ο άτυχος ποδοσφαιριστής διασκέδαζε μνε φίλους του.

Ο Εσπερόν ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία με την Ολ Μπόις του Μπουένος Άιρες, πριν πάρει μεταγραφή για την Ιντερνασιονάλ της Βραζιλίας. Στη συνέχεια άφησε τους «κόκκινους» του Πόρτο Αλέγκρε για να πάει στη… γαλάζια πλευρά, στην Γκρέμιο, από την οποία δόθηκε δανεικός στην Ατλάντε του Μεξικού. Εκεί αγωνίστηκε συνολικά για 12 παιχνίδια, ενώ τους τελευταίους επτά μήνες έψαχνε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, όντας άνευ συμβολαίου.

Η ομάδα που τον ανέδειξε έκανε γνωστό το περιστατικό, γράφοντας σχετικά στο Twitter: «Λυπούμαστε βαθύτατα για τον θάνατο του Εζέκιελ Εσπερόν. Τα συλλυπητήριά μας προς την οικογένειά του, τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους φίλους του».